Няма сила, която да спре младостта да тържествува

Абитуриентите от ПГЕЕ – гр.Банско дефилираха с цялата сила на красотата, вярата и надеждата. И няма как да бъде другояче, защото са от класа на отличниците и шампионите.

Випуск 2020 завършва средното си образование в обстановка, заредена с много неизвестни. „Но вие никога не губете своята вяра, защото тя е най-мощната сила на света.

Вървете уверено по пътя, който сте избрали, бъдете умни и дръзки, виждайте доброто и красотата около себе си и ги създавайте!”, напътства зрелостниците кметът на община Банско Иван Кадев.

Той им пожела здраве и успехи във всички добри начинания, да следват смело мечтите си и винаги да бъдат достойни българи.
На добър час!

 

 

Свързани новини

Зам.кметът Ясен Попвасилев призна: Финансовата ситуация в община Благоевград ще бъде под напрежение в близките 2-3 години
Председателят на ОбС Андон Тодоров нагледно по графики запозна с финансовите показатели за община Благоевград за 2019 г. и нивото за страната

vesito

Община Банско се подготвя за Голяма Богородица

vesito

5 града грейват в подкрепа на лекарите

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.