Нов заместник-директор в НХГ – Благоевград

Музикалният педагог Любима Манолова е новият заместник-директор по учебната дейност на Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ в Благоевград.

Както „Струма“ писа, в края на календарната 2022 г. досегашният директор Марин Митов се пенсионира и за временно изпълняващ длъжносттта бе назначена заместничката му Светлана Солачка. Така постът на зам. директор се оваканти, като междувременно миналата седмица новият директор съвместяваше и двете длъжности.

„Смятам, че г-жа Манолова притежава необходимите качества и подготовка, още повече че бе главен учител по музика и е дългогодишен председател на методическото обединение“, коментира назначението Св. Солачка и допълни, че вчера по време на междучасието след първия час е представила в учителската стая новия зам. директор.

В разговор с репортер на „Струма“ Л. Манолова  припомни, че назначението й е временно. Тя сподели, че приема новата си длъжност като голяма отговорност, но и със спокойствие, тъй като от дълги години е част от колектива на НХГ – Благоевград.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Младежи в неравностойно положение с мил жест към общинското ръководство в Банско

vesito

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР – Благоевград

vesito

Нова поредица вандалски прояви във влаковете у нас

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.