Нова кампания! Вижте кои болници подадоха заявления за доброволци и как да се включите

По-малко 24 след старта на Кампанията на БЛС за координиране набирането на доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната, 6 болници попълниха генерирания формуляр и заявиха своята необходимост от доброволци.
Обявите на лечебните заведения вече са активни в jobs.bg и по тях може да бъде кандидатствано. Болниците, които първи подадоха своите заявления съответно са:
МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ АД, гр. Монтана – КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК 
УМБАЛ „Еврохоспитал Пловдив“ ООД, гр. Пловдив КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК
МБАЛ „Д-р Иван Селимински – Сливен“, гр. Сливен КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК  
МБАЛ „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ АД, гр. Ловеч КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК
МБАЛ „Живот+“ ЕООД, гр. Крумовград КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК
УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД, гр. Пловдив КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК
Всички актуални обяви, публикувани в jobs.bg, по които доброволците, студенти по медицина, имат възможност да кандидатсват, могат да бъдат да намерени и на сайта на БЛС. A бърз достъп до всички тях е осигурен чрез банера „Доброволци – COVID -19„.
Кандидатурите по отделните обяви ще се получават директно на предоставения от болницата електронен адрес. Всяко лечебно заведение само ще осъществява подбора и връзката с одобрените на кандидати.

Свързани новини

Елен Колева вдига паметник на гаджето си

Regiona

Най-после! Отварят отново дискотеките, нощните клубове и баровете

vesito

COVID кризата в цифри: 68 новозаразени в Благоевградска област

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.