Нети разплака всички с историята за това как откри майка си на 44 (ВИДЕО)

Актрисата и певица Антоанета Добрева – Нети безспорно изживява най-емоционалния период от живота си в момента.

На 44 години талантливата Нети разбра, че е осиновена, откри биологичната си майка, разбра кой е баща ѝ, сдоби се със сестра и едва успя да побере в душата си всичката стихийна емоция, която ѝ се струпа изведнъж.

В наситено откъм емоции интервю навръх Цветница актрисата и певица сподели съкровени подробности в „Търси се“ по bTV, показа за първи път биологичната си майка и изля душата си така, както не го е правила никога досега, предава Шоу Блиц.

„Нети се почувства цяла, след като откри биологичните си родители“, казва любимият ѝ мъж Дони. И действително блондинката никога не е изглеждала и звучала по този начин. Съдбата ѝ наподобява сюжет на холивудска драма.

„Целия си живот съм усещала, че не съм знаела някакво много важно нещо за себе си“, споделя Нети, която разбира, че е осиновена, след смъртта на майка си.

Докато разчиствала документи, видяла, че нито един от двамата ѝ родители не е с нейната кръвна група. „През цялото време се опитвах да си отговоря на въпроса: „Защо майка ми не ми каза?“, разказва певицата. Самата тя знаела, че нещо не е наред, защото визуално не приличала на родителите си. Освен това имала различни интереси и хобита от тях.

Както Нети казва, единствената прилика била височината. Половинката ѝ Дони сподели още, че Нети е намерила смъртен акт с нейното име. Първоначално се изненадала, но след това той видял, че е издаден доста години преди раждането на актрисата. „Баща ѝ имал дъщеря със същото име“, уточнява той.

И за да е историята още по-емоционална, се оказва, че през последните години артистичното семейство е било изключително близко до биологичния баща на Нети – актьорът Петьо Кръстев. „Виждахме се редовно без никой да знае. Нети се почувства цяла, защото имаше части, въобще от рождението ѝ насам, които не ѝ бяха ясни“, казва Дони.

„На рождения ден на нашето дете научих, че близък наш роднина се сприятелява с Джилда – моята биологична майка. Този човек разказва на Джилда за нас с Дони и споменава цялата дата, на която съм родена. Тя цял живот ме е търсила, не е от майките, които изоставят детето си.

Оставя ме след първата седмица заради определени обстоятелства. Нейната лекарка ѝ е казала, че ако ме задържи, няма да има с какво да ме гледа, а някои хора цял живот чакат да вземат здраво детенце“, сподели през сълзи Нети в ефира на bTV.

Нети е останала в дом за деца в Плевен едва на 6 месеца, преди да я осиновят. „Историята е дълга, тъй като са замесени много хора, които съм наранила, и не искам да наранявам повече“, обяснява биологичната ѝ майка Джилда.

„На Нова година се случи това, което е трябвало“, започна разказа си тя. След празника, Петьо Кръстев спрял да я търси и да ѝ се обажда. Джилда не настоявала да се чуят. Не знаела и, че е бременна, защото имала цветна бременност.

„Тогава нямаше място за дете от извънбрачна връзка. Достойният начин на живот нямаше как да съществува“, разказва Джилда. В родилния дом я убеждават да остави детето. През целия ѝ живот я преследва чувство на вина. „Понякога е по-трудно да оставиш детето си, отколкото да го вземеш. Търсила съм я“, допълва Джилда.

„Чудото се случи. Аз успях да прегърна своето внуче и животът някак избистри смисъла си“, радостно казва тя. Нети никога не я е критикувала за тази постъпка, защото знае колко труден е бил животът по време на комунизма.

„Ние може би сме взели някакви уроци в този живот, за да имаме възможността да се срещнем“, казва Нети. Тя благодари на осиновителите си, че са я направили човека, който е днес. „Всеки ден разбирам колко много майка ми се бе посветила на мен“, през сълзи допълва тя.

„Отивам аз на курорт във Варвара. Компанията сядаме на една маса. От години сядам до Нети“, разказва Кръстев. Това лято тя му казала: „Петко, ти си ми баща“.

„Момиче, чуваш ли се какво говориш?“, попитал я той. „Какво става оттук нататък почти не помня“, допълва той. „Относно майката на Нети – имахме връзка, но много кратка. Тя беше една от най-хубавите жени тогава. След много време разбрах, че вече не е в България, а в Германия. За тези години с Джилда съм се видял 1 или 2 пъти“, разказва Кръстев.

Тя му казала, че имат дъщеря, която е осиновена от лекари в София. „Нети е съвършен човек. Тя е великанска работа. Още не мога да го осмисля. Казах ѝ: „Ща, не ща, тате, ще трябва да поживея и някоя друга година, да мога да ти се порадвам“, казва Кръстев.

Така Нети се сдобива и с полусестра – водещата от bTV Александра Кръстева, която пък научава новината от баща си, докато шофира.

„В един момент ми каза, че сестра ми е Нети. Тук загубих ума и дума“, разказва тя. Двете бързо си станали близки и започнали да споделят една с друга. Актрисата видяла Александра, докато водещата нямала идея, че са роднини.

„Явно съм я зяпала. Моят спомен е, че седя нахилена“, спомня си тя. По-късно Александра ѝ казала, че се е чудила, защо я гледа толкова строго. Първият човек, на когото Нети казала, че Петко ѝ е биологичен баща, бил Сашо Дойнов, който се възхищава на актрисата, защото е много работлива и отдадена на работата си. „С Дони са страхотна двойка. Те не се карат. Не знам как става“, разказва Дойнов.

„Март месец миналата година ми звъни, а Дони е с „Фондацията“ в Америка“, допълва той. Тогава му съобщила, че Джилда ѝ е майка, а Петко Кръстев ѝ е баща. „Две минути не успях да обеля и дума“, казва Дойнов.

Така животът на Нети се преобръща за няколко мига и приказката става реалност с всичките си драматични обрати и перипетии. Днес актрисата сякаш е като преродена, а семейството ѝ изведнъж става многолюдно.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Алисия празнува ЧРД с Божигол и Роналдо в Испания

vyara

В никакъв случай не яжте такъв лук

Regiona

Рецепта на деня: Кюфтета по чирпански

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.