Нека помогнем! Иван Тодоров се нуждае от нашата помощ

Здравейте,

Пиша Ви като един млад човек, който вярва в доброто и във взаимната помощ и в това, че всички ние сме част от общество и трябва да се подкрепяме в трудните моменти.Споделям с Вас историята на Иван Венциславов Тодоров и цитирам неговите думи:

„ Здравейте, приятели, близки роднини и настоящи колеги. Вие, които през последните две години сте неипрестанно до мен и ме подкрепяте във всяко начинание. Споделям с Вас този неприятен момент от моя живот с огромна тъга и разочарование от това, което ми се случи след последните изследвания, направени в Истанбул. За съжаление отново имам наличен рецидив на моето онкологично заболяване на меките тъкани т.нар. остеосарком. Не ми стигат думите, за да опиша разочарованието и болката, която чувствам в себе си.

Бях съкрушен…..силно вярвах, а и усещах вътрешно, че този път и особено след всяка среща с всички Вас си го потвърждавах, че това, което ще чуя, е че съм здрав и излекуван от тази гад!

Пиша този статус и в мен напират смесени чувства и емоции, които дори сам не знам как да определя….За последната една година преминах, през операция на крака, която сама по себе си може да се определи само с една дума – ЧУДО. Преживях още две оперативни намеси, чистене на белите дробове ( веднъж двустранно и веднъж едностранно) , изкарах 4- месечен курс на химиотерапия, които мога да определя само като КОШМАР….и стигнах до дам, че сега отново трябва да се върна отначало и да продължа тази битка!

След проведените разговори с тримата професори, които се грижат за моя рядък случай  (повярвайте ми, такъв е) и на база резултатите от изследванията ми, начертахме следния план: Другата седмица операция и чистене на туморното образование от крака, която е предизвикателство; възтановителен процес ( до месец ) и втора операция на белите дробове ( двустранно); назначаване на таргетна терапия чрез медикаменти, с цел спирането на поява на нови рецидиви и разсейки .
Споделям Ви всичко това, защото за мен и семейството ми отново предстои битка, в която силно вярвам, че крайният победител ще съм Аз!
Обещавам ви , че ще дам всичко от себе си отново , но без вашата подркепа това би било невъзможно!

ЗА ТОВА СЕ ОБРЪЩАМ ОТНОВО КЪМ ВСИЧКИ ВИ С МОЛБА ЗА ПОМОЩ ЗА НАБИРАНЕТО НА СРЕДСТВАТА, НУЖНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДВЕ ОПЕРАЦИИ И ПОСЛЕДВАЩО ОНКОЛЕЧЕНИЕ. СУМАТА, НЕОБХОДИМА ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ОПЕРАЦИИТЕ Е НЕ ПО-МАЛКО ОТ 70 000 € ( По предварително направени и потвърдени сметки от болницата*)

НОМЕРЪТ НА БАНКОВАТА СМЕТКА Е: BG86CECB979010B6433100
Иван Венциславов Тодоров  https://www.paypal.com/paypalme2/ivantodorovv?fbclid=IwAR2MixNyfFaw8pGKRdQgraKTiIcdAIKaUXn-skJSl3yUbSd1Cho0jd0cEAU

Благодаря Ви за отделеното време и се надявам да спасим този прекрасен човек, баща, спортист и млад човек, който се нуждае от „нашата-ваша помощ“ в популяризирането и разпространението! Нека протегнем ръка!

С уважение,

Теодора Желева

Свързани новини

Протест в столицата! Искат освобождаване на българин от затвора в Дубай 

vesito

Тийнейджър от Благоевград с коронавирус

vesito

Жена с COVID-19 почина в „Пирогов“

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.