Нека да не сме безразлични към една добра кауза! Мръсният въздух в Благоевград е голям проблем, ето част от решението му…

Нека да не сме безразлични към една добра кауза!  Мръсният въздух в Благоевград е голям проблем и ето  част от решението му! От нас зависи да се осъществи една наистина  достойна акция.

В кои градове искате да дарим още 250 000 дървета?


Ще засадим още поне 500 000 дървета тази есен и следващата пролет с Гората.бг

Дърветата ще са плодни (над 150 000), медоносни (над 100 000), парковигорски – за да направим България още по-красива, по-зелена, с по-чист въздух и по-добра – за хората, пчелите и животните.

Гласувайте в тази анкета и Вие ще изберете къде да бъдат подарени. В първите 20 града, събрали най-много гласове, ще раздадем по над 10 000 плодни и други дръвчета, директно и на всеки желаещ. Ще отчетем резултатите към 22:00 на 22.09.21г. и ще пристъпим към планиране на дати.

Както винаги ще намерим начин да достигнем и до колкото можем повече българи, в цялата страна, ще направим отново кампании към общини, населени места, училища, детски градини, директни към хората с куриери и други. Ще имаме и мащабни събития по засаждане и залесяване, както и други добри дела. (с тези действия ще добавим още над 250 000 дървета)

 Гората.бг е инициатива движена от желанието за добро, изцяло от доброволци и напълно безкористно. Вече сме засадили над 1.4 милион дървета в България и сме си поставили амбициозната цел да засадим поне 3 милиона до 2025 година. Правим и много други добри дела.

Финансираме се с дарения от чисти хора и фирми. Скоро ще обявим и още 2 начина да ни подкрепите, като събирате #ЗелениСтотинки или си вземете продукт с кауза, като например нашите тениски с кауза. Повече начини да помогнете – тук: https://gorata.bg/kak-da-pomogna

.

Благодарим Ви! Радваме се, че заедно #ЗасаждамеБъдеще.

 

Свързани новини

Актуално от Банско

vesito

Инцидент в заведение в Благоевград: Жена падна по стълби и пострада

vesito

Трагедия! К-19 погуби една от най-красивите и талантливи актриси на България!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.