Нека бъдем по-добри! Kochinka Team Racing се присъединява към „Бъди човек – Благоевград“

За 5 поредна година благоевградчани се включват кампанията ‘‘Бъди човек – Благоевград‘‘. Ето и какво сподели за Информажионна агенция “Региона“ основателят й в Благоевград Стефан Делиов :

Идеята се зароди преди 5 години от мой приятел в София, обади ми се и каза, че иска да я развием в цяла България, аз се съгласих защото ми се стори добра идея и всяка година за Коледа и за Великден събираме пари между приятели с които купуваме равен брой пакетирани хранителни продукти и на 21-ви декември ги разнасяме по домовете на хора за които сме разбрали ,че имат нужда.

Тази година ни е много трудно да го направим от към финансова гледна точка и се обърнах към автомобилния ми отбор за помощ и така, сега и те се включват и се надяваме да успеем да направим възможно най много пакети.

Стефан предостави в личния си фейсбук малко повече информация за каузата:

Kochinka Team Racing се присъединява към „Бъди човек – Благоевград“
Идеята е кратка и ясна,закупуват се пакетирани хранителни продукти от много видове,разпределят се по равни пакети продуктите и на 21-ви декември се разнасят по домовете на крайно нуждаещи се хора. Кочинка ще се включи както с хранителни пакети,така и със собствените си автомобили,като да приповдигнем коледния дух,автомобилите ще бъдат украсени с коледни светлини и още нещо което ни хрумне! Каузата е мащабна и свързана с много средства ,енергия и време,а време почти не остана. Затова ще разчитаме и на всеки един от вас който може да се включи с някакви хранителни продукти ,коледни лампички на батерии или да помогне със самата организация в Благоевград ще се радваме да се свърже с нас!

Бъди човек! Бъди джигит със сърце! Направи добро!

The post Нека бъдем по-добри! Kochinka Team Racing се присъединява към „Бъди човек – Благоевград“ appeared first on Новини от Благоевград.

Свързани новини

Тъжно! Собственичка на туристическа агенция не успя да пребори коронавируса

vesito

/Видео/ Махат таблетите в ОбС- Благоевград, съветниците гласуват с пръстов отпечатък като в Народното събрание

vesito

Меле в Покровник! 37-годшен с разбит череп е с опасност за живота

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.