Неизвестно досега предсказание на Ванга беше извадено на показ: Ноевият ковчег лежи близо до …

Ноевият ковчег не е в планината Арарат, а е заседнал някъде между планините Пирин, Рила и Родопите, в близост до река Места, това неизвестно досега предсказание на петричката пророчица Ванга бе извадено на показ от любители на мистичното.

Според твърденията пред племенницата си Красимира Стоянова Ванга споменала, че всяка нощ вижда ковчега на Ной. В спомените си Красимира Стоянова разказва за това и за дъгата: „Питам я внимателно, защото не разбирам как може дъгата да стои толкова дълго на небето: „Кажи ми как виждаш ти дъгата, какво означава толкова много красота, събрана в едно?”. „Дъгата – каза тя – се е появила за първи път, когато дъждът е спрял, след като е валял обилно в продължение на 40 дни, и е унищожил целия човешки род и всички земни твари. Останал е само ковчегът на Ной”. Казвам й: „Но това е легенда. Ти така ли го виждаш?”. Ванга: „Ох, не мога да ти кажа всичко, което виждам, но вечер, към полунощ, когато пресичам салона на долния етаж на къщата си, винаги минавам покрай този Ноев ковчег, той стои там непокътнат вече толкова години”.

Красимира Стоянова признава, че нищо повече не е чула от Ванга за Ноевия ковчег и вероятното му българско пристанище, пише струмабг. „Какво значи това, не ми обясни и до ден-днешен, продължава ревниво да пази тези обяснения само за себе си”, пише племенницата още приживе на пророчицата.

Свързани новини

ЧЕЗ Разпределение повишава сигурността на електрозахранването на близо 10 000 потребители в Югозападна България

vyara

Лошо: Ваксините свършиха, МБАЛ – Благоевград отново става ковид болница

vesito

Благоевградската „Ритмика“ шашна турците

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.