Неделен хороскоп! Звездите ни съветват да се вслушаме във втрешния си глас

Денят ще премине под влияние на Новолуние, което е в зодиакалния знак Скорпион. Традиционно това е момент, през който ние поставяме символично или реално едно ново начало, което ще се базира съответно върху намерения и/или реални действия.

За да изберем оптимално правилен подход хубаво е да се вслушваме във вътрешния си глас. По-сензитивни личности вече трябва да са забелязали, че докато Луната е в скорпион ескалират предчувствия, ние можем по-пълноценно да се допитаме до своя вътрешния си глас и да се възползваме от натрупано знание в нашето подсъзнание.

Твърди се, че подсъзнанието „знае всичко“…Опитайте, задайте си въпрос, който за вас е приоритетен и спонтанно или пък до началото на следващия ден- можете да получите своеобразен отговор…
Скорпион винаги дава шанс да се възползваме от скрити възможности, които се коренят в наши качества и които се отключват под въздействието на силни желания или пък кризисни ситуации.

Шансове се оформят и при сътрудничество, също- когато проследяваме причинно-следствени връзки и така по-умело контролираме и направляваме тенденции, събития.

Новолунието в Скорпион ще ни помогне да трансформираме вид предизвикателства и да ги превърнем в полза, лична сила, в крайна сметка- да изберем по-печеливш път. Но това няма да става даром, а следствие на дълбоко преоткриване на възможности, прояви на повече проницателност и с по-далечни перспективи на развитие, воля, страст, намерения да се преследва вид успех до краен предел. Тогава все ще се намират варианти, дори и това да изисква някаква жертва, цена, Скорпион се свързва и с това…

Овен, Лъв, Стрелец– в душата на мнозина тлеят силни страсти и нека те да са верен ориентир в каква посока трябва да канализирате усилията си, за да спечелите нещо важно за вас, то може да е чисто материално, но може и да се отнася до репутацията ви, общественото ви положение, морално удовлетворение. Полезно е да се вслушвате във вътрешния си глас или да общувате с хора, които влияят на благосъстоянието ви, чувство на щастие-общо, така ще си изградите стратегия, която ще защити интересите ви…

Лични и делови контакти все още се тестват за здравина, използвайте Новолунието, за да ги рестартирате по подходящ начин или пък да се разграничите от онези, които ви нанасят щети.

Телец, Дева, Козирог– това Новолуние може да постави ново начало във важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. В последно време те са известен гарант за стабилността ви и бъдещ просперитет, чувство на щастие-общо, но същевременно се тестват за здравина.

Препоръчително е да направите съответни стъпки, които да оздравят тези връзки и усилията ви ще прорастват според тона, който зададете поне през идния около месец, а може и трайно да се закодират, зависи от личните желания и обща визия и т.н.

Чудесен признак е, ако днес се радвате на достатъчно внимание, усилете тези тенденции. Ако набележите слаби звена- проследете причинно-следствени връзки, опитайте се да надникнете отвъд видимото, това може да се случи и по един естествен начин чрез разяснителни разговори и нека това се превърне в повод да отстраните евентуални слабости…

Водолей, Везни, Близнаци– това Новолуние ще постави своеобразно ново начало в професионалната ви реализация, източници на доходи, кариерно развитие, домашни условия на съществуване и т.н. През идните дни вие ще имате шанс да надградите вече постигнати успехи, да подобрите доходите си, а ако това е невъзможно или настоящата реализация не ви удовлетворява, тогава ще можете да потърсите-намерите нещо друго и по-подходящо, перспективно.

Пред вас се разкриват алтернативи, особено, ако ги търсите, преговаряте, проявявате по-висока социална активност, адаптивност. Ако нямате нужда от осезаеми промени, тогава ще можете да утвърдите авторитета си, позиции, които заемате към настоящия момент. Вслушвайте се във вътрешния си глас, той ще е верен ориентир…

Риби, Рак, Скорпион– това Новолуние ще ви даде шанс да поставите едно ново начало, което ще е свързано с оздравяване на партньорски отношения, заемане на по-престижни позиции в колектив, сдобиване с вид популярност, шанс- да сбъднете ваша съкровена мечта или да се занимавате с дела, в които можете в пълна степен да разгърнете потенциала си.

Мнозина ще имат силни предчувствия, при някой- над средното ниво, хубаво е да се доверявате на вътрешния си глас, който ще ви подсказва най-печелившата посока. Вие влияете и насочвате събитията в значима степен, това е сила, но и отговорност, възползвайте се по оптимален начин.

Свързани новини

Владо Пенев с покъртителен разказ за битката си с коронавируса

Regiona

Мистерия в небето над Трявна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Regiona

Водолей днес сте в страхотна форма, най-вече за майтапи, Телец ще се чувствате подмладени

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.