Наум Шопов стана шеф на тъща си

Наум Шопов e станал шеф на тъща си Анжела Славова. Звездата от сериала „Откраднат живот“ е назначен за управител на фирмата, в която тя е съдружничка с дъщеря си Теа Минкова, пише „Телеграф“. Двете дами са регистрирали фирмата си „Ин майнд“ още през 2019 г.

В съдебната регистрация те са посочили, че ще извършват дейност в областта на изкуството и културата; обучителни услуги, различни от предвидените в закона, за които се изисква разрешение или лиценз; рекламни и маркетингови услуги; както и всяка друга дейност, позволена от закона.

За първата година от функционирането си са декларирали приходи от 54 000 лв., показва справка в Търговския регистър.

През лятото на 2020 г. обаче тъщата се е оттеглила от управлението на компанията и за шеф е назначен екранният д-р Тасев от медицинската поредица на Нова тв. От година Наум Шопов върти още една фирма – „ИмамЧовек.БГ“. На същия адрес в интернет се намира и платформата за работа, в която към момента се предлагат 2750 услуги, а броят на регистрираните потребители е над 7000.

Актьорът е съдружник с Манол Бояджиев, който е работил в голяма застрахователна компания, а в момента има оранжерия и е управител на соларно дружество. Името на общия им проект е взето от заглавие на песен на Ицо Хазарта. Работата по сайта е отнела повече от година на актьора, заради което той е свел до минимум изявите си в социалните медии.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Защо в Индия няма тоалетна хартия

Regiona

Няколко начина да подобрите психическото си здраве

Regiona

Медицински сестри в Ухан трогнаха света (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.