Наслука: Ученик от Благоевград улови 11 – килограмова щука

Единадесетокласникът от Благоевградската професионална гимназия Крис Красимиров (на 17 г.) улови щука с тегло 11 кг и дължина 110 см.

Това се е случило по обяд на 29 юли на баластриера „Бистрака“. Крис замятал на спининг с воблер Lucky Graft, когато налетяла щуката и последвала зрелищна битка. В критичните моменти на помощ се притекъл Влади Митков, но кепът му се оказал твърде тесен за таковатуловище, та се наложило с ръце да извлекат хищника.

Крис се е запалил по риболова от дядо си още в ранното детство и ловил предимно по Струма. От 2-3 години се е отдал на спининга, но досега е хващал щуки докъм 2 кг. Тази е негов личен рекорд и то какъв!

Чувал е за хващана голяма щука на „Бистрака” преди време и знаел, че там има и други трофеи, на които тайно се надявал при всяко идване.

Свързани новини

Загина българка, работила като медицинска сестра, при катастрофа в Италия

vesito

Вижте какво време ни очаква днес…

vesito

ПРАВОСЪДИЕ: 3,5 години решетки за мъжа на Калканджиева

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.