Нарушава ли домашния си арест прокурорският син от Перник? Той дори не крие, че ходи на дискотека

Васил Михайлов излезе от ареста в четвъртък след решение на Софийския градски съд. Мярката му за неотклонение беше намалена в „домашен арест“. От дома си в Перник Михайлов заяви в интервю за bTV, че неведнъж е пребивал хора. И още, че напада предимно лица с криминални досиета.

Михайлов каза още, че след излизането от ареста е ходил дори на дискотека. Данни да е нарушавал мярката си за неотклонение, от полицията нямат.

След близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е вкъщи от пет дни. Няма право да напуска апартамента, в който е заявил, че ще бъде. Откакто е под домашен арест,  e имало няколко сигнала, че е излизал навън.

– Откакто сте си тук, вкъщи, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?
– Постоянно. До магазина постоянно, даже ходих на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, все пак съм била в ареста пет месеца.

– Как беше в ареста?

– Като на хотел.

– За вас или по принцип?

– По принцип.

– Идват ли да ви проверяват от полицията?

– Не, не, никой не идва да ме проверява. Всички лъжат. Тази гривна просто аз съм си я сложил. Изпушвам цигарата и влизам. Нещо последно да ме питате има ли?

– Чувствате ли се виновен за нещо?

– Не.

– Моля?

– Не. Няма за какво, аз не съм направил нищо.
– Нападатели ли сте хора?

– Нападал съм тези, които са си заслужили съм нападал.

– И с какво са заслужили?

– Тези, които се е*** с моето семейство или с моето име, примерно, някакви ей такива работи, така се случва. Да не се е*** с мен и нищо няма. Разбирате ли? Нито съм пребил невинни хора, нито съм пребил бабички, нито съм пребил майки с колички, както пишат по медиите.

– А кой сте пребил?

– Повечето хора, които са пребити от мен, имат ей такова криминално досие. Така че няма какво да ме разпитвате повече.

От МВР посочиха, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали спазва мярката си се следи „ежеминутно“.

Мярката за неотклонение е окончателна.

Свързани новини

Промениха мястото за откриване на Мотосезон 2022 в Благоевград

vesito

Гледат делото срещу банковия обирджия в Дупница

desi

Лошо: 104 нови случая на коронавирус в Благоевградска област

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.