Наказаха горски шеф, паркирал върху пешеходна пътека в Благоевград

Наказание получи горски служител, заради неправилно паркиране върху пешеходна пътека.

Заместник-директорът на Дъжавно ловно стопанство Дикчан Здравко Камбошев ще бъде наказан, заради това, че вчера е паркирал служебния си автомобил на пешеходна пътека в Благоевград. Сигнал в социалните мрежи подава Александър Тодоров, жител на Благоевград. Мъжът прави снимки и клипове, които пуска в мрежата и изказва възмущението си от постъпката на шофьора, както и от липсата на наказание от контролните органи.

След като сигналът стига до ръководството на Югозападното държавно предприятие, директорът инж. Валентин Чамбов предприема незабавни мерки. От служителя на ДЛС Дикчан са изискани писмени обяснения, в които той съобщава, че е бил в града на комисия за подборен лов, в рамките на деня е заплатил два пъти такси за паркиране чрез смс, а в конкретния случай е спрял за не повече от 10 минути, за да изпринти необходим му документ. Заместник-директорът ще бъде наказан, категоричен е директорът на предприятието.
ЮЗДП държи на спазването на законите от страна на своите служители и не толерира никакви прояви, свързани с нарушаването им.

Свързани новини

На „Бачиново“ ще се строи с проект на студентка, изготвен за дипломна работа

vesito

„Летни театрални празници“ 2023 в Разлог

vesito

Агресия срещу лекар заради поставена ваксина

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.