Най-добрите езикови лагери за деца

Детските лагери съчетават приятните забавления на малките палавници с усвояването на полезни познания за обкръжаваща ги среда. В последните години все по-предпочитана е чуждоезиковата ваканция, по време на която участниците усъвършенстват своята граматика, лексика и комуникация в реална среда.

Най-успешните летни езикови лагери за деца наемат висококвалифицирани преподаватели, които знаят отлично езика и разполагат с педагогически опит. Често се привличат учители с международно призната реализация. Те прилагат утвърден и широкообхватен подход, за да може децата за кратък период от време да натрупат максимално повече знания.

Но понеже езиковият лагер не е същинско училище, а ваканционно забавление, той трябва да предлага възможност за много игри и активности далеч от градската среда. Лидерите в сферата на ученическите школи при възможност ги организират сред прекрасни природни дадености, които да предлагат много възможности за наситена програмата с богат набор от увлекателни занимания.

Планината е отличен вариант за пълноценна почивка, където могат да се организират питкници, да се ходи на риболов, да се практикува конна езда и да се спортува на чист въздух. Двигателната активност е важен елемент от развитие на децата, тя способства за правилното израстване, подобряването на координацията и е здравословен начин за релаксация.

Качеството на предлаганата услуга и ефективността на обучението са основните критерии, които са определящи при класификацията на най-добрите детски лагери. Години наред най-високата оценка за своята дейност получава ЛъкиКидс. Лагерът в Банско е сред най-добрите в страната ни. Показателно за това е и големият брой участници, които го посещават много повече от веднъж. Никак не са малко лагерниците, които идват след добрите препоръки от свои приятели и от родители.

Международният лагер по английски език ЛъкиКидс е предназначен за момчета и момичета, които са на възраст от 5 до 14 години. По време на престоя си те отсядат в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Луксозният комплекс предлага безупречни условия за почивка, разполага с модерен СПА център и е желано за релакс в почивните дни през цялата година.

ЛъкиКидс в Банско разполага с подходящата база за езиково обучение, достатъчно детски кътове и безгранични възможности за пълноценен отдих на малки и големи, които искат поне за кратко да са далеч от забързания градски режим.

Голямо предимство на лагера е самата организация на детската програма. Плюс е, че няма изискване към участниците да покриват определена ниво по английски език. Заниманията им са съобразени с конкретните познания на всеки и целят да предоставят най-добрите възможности на детето да разкрие своя потенциал.

Специално създаденият еднодневен режим е дело на висококвалифицирани учители. Те прилагат метода на проектното обучение. Това означава, че децата имат възможност да разработват теми, с които да усъвършенстват писмено и говоримо езика. Подходът е иновативен и подходящ при съчетаване на индивидуално и групово обучение.

Родителите могат да се осведомяват за постигнатите резултати на своите деца. И да получават обратна информация за темите и проектите, които се разработват в лагера. Това обаче е място, където малките палавници могат да лудуват безопасно на воля. Да опитан непознати арт занимания или да спортуват със своите връстници.

В района на Банско има много природни и културни забележителности, които малчуганите могат да посетя. Паралелно с това е застъпено достатъчно време за зареждаща ваканция, изпълнена с много приятни емоции. Лагерниците ползват басейните на иновативния СПА комплекс в хотела, да се занимават с танци, да карат колело, яздят кон или да получат първите си уроци по кулинария.

Лагерът е място, където положителните емоции са гарантирани. Освен това децата намират нови приятели, могат да са сред природата на чист въздух и паралелно с това да подобрят нивото си по английски език. Обучението продължава една или две седмици, според желанието на участниците. Не малко от малките съкровища се записват на пореден лагер в рамките на една лятна ваканция.

Снимки: Pixabay

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свързани новини

Силвена Роу в престижен топ 25 в света

Regiona

Човекът-индиго от Димитровград с удивително предсказание за войната

Regiona

Рецепта на деня: Дърпана баница

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.