Над 1000 зрелостници се явяват на матура по желание

1100 ученици са подали заявление да положат трети държавен зрелостен изпит, който е по желание. Изпитите ще се проведат от днес до 31 май.

376 зрелостници са поискали да се явят днес на изпит по английски език, 123 – по физика и астрономия, а 12 – по руски език.

Утре – четвъртък, е матурата по биология и здравно образование, за която са подали заявление 106 зрелостници. В същия ден са изпитите по философия и по география и икономика, към които имат интерес 41 зрелостници.

277 са желаещите да се явят на трета матура по математика, която е на 28 май. В същия ден е изпитът по немски, испански, италиански и френски език, за който са подали заявления общо 39 зрелостници.

На 31 май е изпитът по история и цивилизация, за който има 41 желаещи, както и по химия и опазване на околната среда – с 54 подали заявление.

Свързани новини

Депозираха проекта за нова Конституция в Народното събрание

vesito

ЧЕЗ Разпределение повишава степента на готовност за реакция на своите екипи във връзка предстоящите празници

vesito

Над 500 тона пилешко месо със салмонела са влезли у нас

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.