Мъж от Банско се нуждае от помощ, за да живее

Уважаеми банскалии, българи, хора,

Нашият съгражданин Костадин Глушков се нуждае от незабавната ни помощ, за да живее. За броени дни трябва да бъдат събрани 20 хиляди евро, за да бъде извършена животоспасяваща повторна трансплантация на бъбрек в болница „Флорънс Найтингел“ в Истанбул, Турция.
След тежко заболяване на бъбреците, преди 5 години на Костадин е присаден орган, чийто донор е неговата майка. За съжаление, и този бъбрек вече отказва да работи, а хемодиализата не е приложима в неговото състояние. Единственият вариант е повторна трансплантация. Шанс за продължаване на живота му дава неговата сестра, която ще му дари единия си бъбрек.
Лекарският екип в Истанбул, който е направил първата операция, има готовност да извърши изключително сложната двойна трансплантация, но предупреждава, че това трябва да стане от 5 до 7 дни.
Всички предварителни изследвания и необходимата документация са готови.
Трябват пари!
Невъзможните за Костадин Глушков и неговото семейство 20 хиляди евро са мерилото на нашата човещина.
Нека във времето, когато сме разделени по толкова много причини, да се обединим в името на една – ЖИВОТЪТ!
Да го направим не някога, не друг път, а ВЕДНАГА!

Дарителската сметка за Костадин е в Първа инвестиционна банка:

  • IBAN: BG86FINV91501316755924
    КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ ГЛУШКОВ

Свързани новини

/Видео/ Благоевград празнува днес! Със слово Андон Тодоров призова за обединение, заедно да работим за развитието, просперитета и свободния дух на града

vesito

Руски медии гърмят: Ванга предрекла коронавируса

vyara

ОЛАФ разследва ремонт на несъществуваща сграда в Петрич

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.