Мъж взриви градината си в опит да се отърве от вредители (ВИДЕО)

Какво правите, когато откриете у дома хлебарка? Запазвате спокойствие, крещите, бягате надалеч… или просто взривявате градината си. Последното е направено от мъж от Бразилия. Сезар Смиц и съпругата му са били „измъчвани“ от хлебарки в градината си от години и Сезар решава, че трябва да предприеме някакви мерки. Помислил си, че огънят е добър начин да се отърве от тях, но резултатът от това се оказва тотално неочакван, пише actualno.com.

Хората са способни да правят смешни неща, за да се отърват от вредители.

Чума от хлебарки

„Налейте малко бензин в дупките на тревата и го запалете.“ Това е съвета, който Сезар решава да последва, за да премахне хлебарките от градината си. „Жена ми се страхува от хлебарки и ме помоли да унищожа гнездата им в земята веднъж завинаги“, казва Сезар пред FocusOn News. Той не подозирал, че тревата му ще бъде унищожена в процеса.

Бензин и кибрит

Първоначално използва други пестициди, но спреят, който използва, не дава резултат. След това решава да предприеме по-драстични мерки. Решава да хвърли запалена клечка кибрит, заедно с голяма доза бензин, в дупките в градината, като с това се е надявал да запали земята отдолу. За момент му се струва, че нищо не се случва, но секунди след като хвърля трета поредна клечка в дупката, цялата морава се взривява. Но как може цялата градина да пламне? Очевидно спреят, който Сезар е използва преди да реши да използва бензин, е съдържал метан, който с времето се е натрупал в почвата. Добавеният в последствие бензин само влошава ситуацията. Резултатът? Взривена градина. По-наблюдателните може би са забелязали, че не само Сезар е бил в градината, но и двамата му четириноги приятели са се разхождали из нея. И стопанинът, и кучетата му са били уплашени, но за щастие не са пострадали. „Иска ми се да бях мислил навреме. Нямах представа, че това може да се случи. “, сподели Сезар.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Харисън Форд рече и отсече: След мен никой няма да бъде Индиана Джоунс

Regiona

Откриха останки от неандерталци в пещери близо до Рим

Regiona

Погнаха Тита заради ММА-батката

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.