Музей на водата – Благоевград с арт предизвикателство към децата! „Водата и земята“ – нарисувай, изпрати и награда спечели

Музей на водата – Благоевград отправя арт предизвикателство към всички деца от предучилищна и училищна възраст. От 7 до 30 април, те могат да изпратят снимка на авторска рисунка на e-mail: art_vik@vikblg.com, както и чрез съобщение в страницата https://www.facebook.com/MuzeiNaVodata, а темата е „Водата и земята“. Участниците следва да посочат от кой град са, име и фамилия, години, телефон за връзка.
Инициативата има конкурсен характер, като в нея могат да се включат деца от цяла Благоевградска област.
Целта е вниманието на малчуганите да бъде насочено към водата, която има съществена роля за поддържане на живота на земята.
С реализиране на конкурсната инициатива, екипът на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград се стреми да ангажира децата с интересна задача в условия на Извънредно положение.
Творбите ще бъдат разгледани от жури онлайн. Ще бъдат излъчени и трима победители. Предвидените награди са:

I 3D пъзел – глобус

II Пъзел на тема вода

III Енциклопедия за водата

Свързани новини

Банско няма да остане без автогара

vesito

18 – годишен водач се заби в електрически стълб, пътничката в болница

vesito

Задигнаха „БМВ“ от паркинг в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.