Младата звезда Ал. Механджийска завоюва успех в италиански онлайн конкурс, споделя: Щастливка съм!

Талантливата благоевградчанка Александрина Механджийска завоюва успех в италиански онлайн конкурс. Новината съобщи самата тя в социалната мрежа.

“Втора по вот на публиката в „1° Concurso Canto libero“. Искрено благодаря на всички, които ме подкрепиха с харесване, а те никак не са малко- 1074. И във фейсбук приятелствата е като в живота- при нужда виждаш на кого можеш да разчиташ и на кого не можеш. Е, аз съм щастливка… Специални благодарности на едно българско семейство, живеещо в Италия, което не само ме покани да участвам в този конкурс, а и ме подкрепяше през всичките дни на надпреварата и се постара изпълнението ми да бъде чуто от българи, живеещи навсякъде по света. Благодаря на всички!,написа Александра.

Тя е само на 15 години, но пее божествено. Господ я е дарил освен с глас и с невероятно артистично чувство, ум и чар, рядко срещано съчетание, което й донесе бързо прозвището „благоевградската любимка“.

В Благоевград , а и вече по цяла България няма някой, особено от музикалните и артистични среди, който да не познава талантливата млада звезда Александрина Механджийска. Макар и мъничка, тя работи здраво като голям човек и сама си извоюва известността и името.

Свързани новини

Учениците от Благоевград излизат в грипна ваканция

vesito

ЮЗУ преподавател има нужда от материална подкрепа в борбата с рака!

vesito

Петканови на бунт заради такса смет

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.