Мерил Стрийп за сцена от новия си филм: Играх много лошо, забравих текста

Очевидно и най-добрите актьори имат лоши моменти, в които се проявяват като самодейци и съвсем не като носители на „Оскар“.

Една от най-успешните актриси в Холивуд, Мерил Стрийп (71) разкри в интервю интересни подробности от снимките на новия си филм „Don’t Look Up“, в който играят много филмови звезди.

„Филмът е за глобална катастрофа. Играя ролята на президент на САЩ“, обясни актрисата. Тя разкри още, че колегата й Джона Хил играе ролята на неин син във филма, като също е и началник на кабинета.

„Беше петък, когато снимахме първата сцена и играх много лошо“, оплака се Мерил Стрийп. „Бяхме под карантина, трябваше да бъдем много внимателни по време на снимките. Бях съвсем сама. В първата сцена влизам на претъпкан стадион с 20 000 души като президент, лицето ми се появява на огромен екран. Но бях напълно изгубена, не можах да си спомня нищо от сценария“, каза актрисата.

След това Мерил обясни какво всъщност я е притеснило.

„Първо, очевидно е, че там изобщо нямаше 20 000 души. Те щяха да бъдат умножени по време на монтажа. По целия стадион имаше статисти. Самотни хора на 6 метра разстояние носеха маски и шлемове. Статистите скандираха в знак на поздрав, но тъй като носеха маски, те звучаха приглушено“, каза Мерил Стрийп.

„Всичко беше толкова зловещо, необичайно и объркващо. Трябваше да се взема в ръце до понеделник“, завърши актрисата.

Източник: pik.bg

Свързани новини

Хороскоп за днес, 8 юли

vesito

Динозаврите не са изчезнали след падането на астероид, а на…

Regiona

Какво да не прави всяка зодия до края на годината?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.