Менделсон по време на пандемия! Млада двойка се венча в Благоевград. Честито на семейство Механджийски и наздраве!

Александър Механджийски от Симитли скъса с ергенлъка и каза „да“ на любимата си Мария. Двамата влюбени сключва граждански брак днес в Благоевград, научи ИА „Региона“. Александър е работил няколко години в Германия, но с любимата му избрали да сключат брак в Благоевград.

Те са и първата двойка за новата година, които си разменят брачни халки.

Любопитна е и статистиката на регистрираните в гражданското отделение в общината бракове, сключени в чужбина от граждани на Благоевград. През 2019 г. те са били 488, а през белязаната от коронавирус 2020 г. броят им рязко е паднал на 174.

Служителите в „Радостни ритуали“ пък коментираха, че доста планирани сватби били отложени, като най-голям брой отменени бракосъчетания имало през месеците септември и октомври, а много от младоженците пропуснали сватбените тържества и се ограничили само с полагане на подписите в брачното си свидетелство в присъствието само на двама свидетели.

Свързани новини

Близките на 81-г. Борис Мездрички с щедро дарение на вътрешно отделение на МБАЛ – Благоевград

vesito

Напрежение на границата между Гърция и Турция

vyara

Стрелба в Гоцеделчевско. Има тежко ранен

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.