Мартин Захариев: Туризмът ни е в мъртва хватка, трябва му по-агресивна реклама

„Планът за възстановяване преследва индустрии, а структурни и устойчиви политики, които да дадат ръст на икономиката. Дончев е поел ангажимент лично да намерят систематичното място в изписването на Туризъм в трите фонда в Плана за възстановяване“.

Това каза в предаването „Денят на живо с Наделина Анева“ Мартин Захариев, заместник-председател на Националния борд по туризъм.

Следващата сряда ще бъде внесена новата версия.

Според него туризмът се намира в мъртва хватка, понася най-големите загуби, откакто съществува.

„Очакванията са министърът на туризма да е като Шива – с 10 глави и 20 ръце, за да взема феноменални решения“, коментира Захариев.

По думите му трябва по-агресивна реклама за българския туризъм.

Захариев смята, че Любен Дилов – син знае как се правят пари и го определи като емоционален човек, който взема необичайни решения и въпреки че няма административен опит за държавен служител, би бил ценен.

Сийка Кацарова от Български съюз по балнеология и туризъм призова балнеологията да получи повече подкрепа и също да бъде включена в Плана за възстановяване.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

СOVID кризата: 9 новозаразени в Благоевградска област  

vesito

Унгария планира да измени законодателството си за неправителствените организации

Regiona

Леден капан: Национали са блокирани в спортната база на Белмекен

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.