Магия на живо: Илюзионист със зрелищна демонстрация на левитация върху движещ се автомобил

Младият илюзионист Валери Иванов-Жокера предизвика истински фурор по улиците на София в петък, след като на живо демонстрира левитация върху покрива на движещ се бус.

Иванов говори за екстремното си преживяване пред БТВ.

„Опитах да разнообразя ежедневието на хората – коменитар илюзионистът. – Хората наистина бяха доста впечатлени. Вадеха телефони, снимаха, след като в петък го направихме по улиците на София. Най интересно бе, когато спирахме на светофари. Върху буса си правех левитацията и си говорех с хората около мен. Те питаха как точно става това. Сред коментарите имаше и такива, че имам желязо в крака, но това няма как да стане. Препоръчвам да не се изпълнява този номер. Ужасно е рисковано. Във всяка една секунда човек може да падне и да се размаже”.

Валери Иванов-Жокера разказа, че се занимава с илюзия13-годишен.

„Майка ми веднага ме подкрепи, но като станах на 17 – 18 години, тя започна да настоява да се занимавам с друго, но не я послушах – признава Валери. – Само с това се занимавам. Имаме доста добре развит канал в „Ютюб”.

В студиото на БТВ илюзионистът демонстрира как се отключва чужд мобилен телефон за секунди.

„Често ме питат защо точно Жокера е артисти5чното ми име – добави илюзионистът. –  Преди първото ми участие се чудех как да се представям и така една карта си представих и излезе жокер като символ и така”.

Валери Иванов каза още, че подготвя вече нов нов проект, който ще е доста екстремен.

„Може би десетина пъти по-екстремен от този, който демонстрирах сега с левитацията върху движещия се бус”, добави Иванов.

Източник: pik.bg

Свързани новини

ТРАМПА: Маца продаде наследствен имот и си купи къща в балкана – комедийната актриса замени спектаклите с мотиката

Regiona

Гол модел се качи върху диво животно, а след това… (СНИМКИ)

Regiona

ЗВЕЗДНО МЕНЮ: Сръбски готвач храни без чесън звездите от „Откраднат живот“ – Милош Перич разкри кулинарните тайни в сериали

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.