Лятно кино под звездите в Благоевград

Кино под звездите в Благоевград с вход свободен в две августовски вечери
Лятно кино под открито небе ще събере любители на филмовото изкуство в парк „Македония“ на 22 и 23 август.
Първата вечер ще бъде излъчен филмът „Игра на доверие“, в който участват актьорите Яна Маринова, Александър Димов, Луиза Григорова, Владимир Зомбори.
В лятната нощ на 23 август публиката ще има среща с артистите от родната киносцена – Башар Рахал, Бойко Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Диляна Попова и др. във филма „Завръщане“.
И двете вечери прожекциите започват точно в 21.00 часа.
„Игра на доверие“ проследява личните истории на майка и дъщеря – Даниела и Елена. За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. И двете обаче трябва да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения. Съдбите им са колкото различни, толкова и неразривно преплетени, а залогът е собствената им свобода.
Продукцията с елементи на трилър е за силната, уверена и смела жена, която отказва да бъде в ролята на жертва – защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да запомни от него. Филмът е създаден по реални истории от живота на Яна Маринова и нейната майка.
В „Завръщане“ трима от най-популярните български актьори са заподозрени в любовен триъгълник, а в ролите на този сюжет влизат Диляна Попова, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов. Любовната афера е част от филма на Ники Илиев „Завръщане“, чийто сюжет се върти около четирима приятели, които се завръщат след 25 години от последната им среща в родния Пловдив. Следват много забавни случки, преплетени истории, неочаквани обрати…
Лятното кино се организира от Община Благоевград.

Свързани новини

Община Сандански организира безплатен транспорт на Голяма Задушница до гробищния парк

vesito

Стотици благоевградчани се обединиха за възстановяването на църквата „Свети Великомъченик Георги“ в с. Бистрица, над 7000 лв. събра благотворителната хоротека „Ръка за ръка“

vesito

Община Разлог с поздравителен адрес по повод Деня на Народните будители

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.