Лидерът на НФСБ в Пиринско хвърли оставка

Координаторът на ПП НФСБ в Пиринско Росен Георгиев подаде оставка като с това той поема политическата отговорност за слабия резултат на партията на парламентарните избори.

Ето какво написа на стрницата си във фейсбук Росен Георгиев:

„Както неведнъж отбелязах в отминалата предизборна кампания аз съм човек, който държи на думата си и умее да носи отговорност. Поемам политическата отговорност за слабия резултат на ПП НФСБ в Благоевградска област. Подавам оставка като координатор на партията в Пиринско.

Призовавам своята отговорност да понесат всички в листата, който не успяха да покажат на избирателите екипна работа и да излъчат печеливши послания.

Аз проведох сам кампанията си, без подкрепа и невъзможност за работа като отбор с останалите участници! Въпреки това, кампанията ми беше позитивна и предложих решения на много проблеми в благоевградско, проведох десетки срещи, не се притесних от нито един въпрос. Бях открит и честен, но не успях да стопя негатива и протестния вот, който се насочи към участниците в коалицията – респективно към мен. Сериозният ми политически опит не е натрупан само от успехи, знам, че най-важните уроци се учат от загубите. Това е и причината да продължавам да вярвам в мъдростта на гражданското общество, което за пореден път доказа, че силата не е в политиците, тя е в суверена!

Оттук насетне ще използвам опита си и подкрепата на моите съмишленици, с които ще изградим Национално движение за развитие на регионите”.

Свързани новини

Инж. Росица Димитрова: Част от общинските съветници в Благоевград показаха явна неангажираност по отношение на проблемите, свързани с ВиК сектора

vesito

Д-р Вангел Арабаджиев: Милев отново се провали след като застана зад независимия кандидат Томов

vesito

Ето кои са бракониерите край Бистрица, изстрел ги издал…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.