Летище „София“ с нов стандарт за качество

Концесионерът на летище София – „СОФ Кънект“, получи сертификат съгласно критериите на Международната организация по стандартизация за съответствие с изискванията за управление на качеството ISO 9001 и на околната среда ISO 14001.„

Сертификатите бяха връчени на изпълнителния директор на „СОФ Кънект“ Хесус Кабайеро от управителя на РИНА България – Калин Панев. Документите удостоверяват, че въведената система за управление цели не само спазване на законодателни и нормативни изисквания, но е и база за осигуряване на устойчиво развитие. Повишаването на качеството на предлаганите услуги и нивото на удовлетвореност на пътници и бизнес партньори се постига и с балансиран екологичен подход.

Стандартите по ISO обхващат различни дейности, извършвани от летищния оператор в съответствие със Закона за гражданското въздухоплаване, предоставяне на авиационно и търговско обслужване, осигуряващо високо ниво на качество, безопасност и сигурност, както и ефективно използване на ресурсите, и намаляване на негативното влияние върху околната среда.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Около 2000 български военни в мащабни учения на НАТО срещу евентуална агресия

Regiona

ЧЕЗ ПОЛУЧИ ДВЕ ПРЕСТИЖНИ ОТЛИЧИЯ НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2020

vesito

Скръбна вест! Внезапно почина звезда на „Пирин фолк“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.