Лепят призовка на Румен Томов на входната врата, търсят го и в общината

Ако кметът на Благоевград Румен Томов не бъде открит, за следващото съдебно заседание ще бъде известен чрез залепване на уведомление на входната врата на посочения от него адрес за призоваване, както и ще бъде търсен в сградата на Общинска администрация – Благоевград.

Административен съд – Благоевград не даде ход на делото по оспорване на Решение № 304-МИ/28.04.2020 г. на ОИК – Благоевград, поради нередовно призоваване на жалбоподателя. Румен Томов не е открит от служителите на Административен съд на посочения от него адрес, не се яви и в зала в часа на откритото съдебно заседание днес. Жалбата е подадена лично и по делото няма данни за упълномощен от него представител. Следващото заседание е насрочено за 12.05.2020г. от 14.00 часа.

Председателят на Общинска избирателна комисия – Благоевград Мартин Бусаров представи изисканите от съда документи от ОИК, включително и други, по чието приемане като доказателства по делото съдът ще се произнесе в редовно съдебно заседание.

Припомняме, че благоевградският съдия Ваня Вълкадинова спря изпълнението на решението на Общинската избирателна комисия /ОИК/, с което бяха прекратени предсрочно пълномощията на Румен Томов като кмет на Благоевград.

Свързани новини

Състезателите на „Импулс“ постигнаха страхотни резултати в надпревара по спортни танци за подрастващи в Европа – „Maribor Opеn 2019“

Regiona

Ананиев в Банско: Ще тестваме масово гражданите за коронавирус

desi

Манолова дойде с час закъснение в Благоевград и заяви: РИОСВ да бъдат разформировани и преосновани

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.