Къде е най-евтиният бензин в България

Държавата обяви война на спекулата. Министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова нареди на две комисии- да изготвят план за строг контрол за недопускане на изкуствено завишаване на цените след влизане в сила на антикризисните мерки от правителството.

Постоянно растящите цени на горива и съмненията за спекула на пазара на плодове, зеленчуци и месо обаче допълнително изострят напрежението. Къде е най-евтиният бензин у нас и кой спекулира с цените на храните.

Специално приложение показва на потребителите къде е най-ниската цена на бензина за деня. То ще може да се ползва на т.нар. „умни бензиностанции“. Също така е налице и опция за издаване на фактура. Приложението е свързано със системата на НАП и при изписване на БУЛСТАТ на фирмата излизат нейните данни. Следва зареждане. Ако такова не бъде реализирано, системата връща парите. „Измислено е достъпно за всички потребители и е много лесно. Това е бъдещето вече и човешкият фактор ще бъде намален“, казват специалисти.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Откриха 17 000 фалшиви теста за COVID-19

bilyana

Полицаи излязоха на национален протест пред Народното събрание

Regiona

Съдът принуди ВСС да разгледа случая „Жоси“

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.