Кухня по проект за ценители

Ето, вече сте на крачка от сбъдването на една дългогодишна мечта – вече имате дом и единственото, което ви остава, е да го обзаведете точно по начина, по който винаги сте си го представяли. Откъде да започнете, обаче? От кухнята по индивидуален проект, разбира се!

Кухнята е сърцето на всеки дом. Там човек, освен, че развихря кулинарните си таланти, често и намира пристан на спокойствие и уют всеки път, когато има нужда да се уедини с мислите си. Чашата кафе рано сутрин се отразява неизмеримо по-добре, ако й се насладите в обстановка, която ви зарежда с добро настроение и хъс за предстоящия ден.

А за да постигнете именно това, не смятате ли, че най-доброто решение е сами да направите дизайна на това така обичано от всички членове на семейството пространство в жилището?

Кухня по поръчка ви дава възможност да разгърнете въображението си и да създадете мебелите в тази стая така, че максимално да отговарят на нуждите ви. Проектирайте кухнята си така, че да бъде функционална и удобна.

Най-горещите тенденции през последните години включват скрити уреди и осветление, гланцирани повърхности, камък за гръб на кухнята ви, както и дребните мозаечни плочки. В интернет изобилства от интериорни каталози, към които бихте могли да се обърнете за вдъхновение. Това е и най-голямото преимущество що се отнася до изработката на кухнята именно по този начин. Не сте ограничени по никакъв начин относно дизайна и разположението на мебелите, които биха я съставлявали. Именно това е и основният минус на готовите модулни модели по магазините – там сте ограничени откъм дизайн и, макар и разнообразието да не е никак малко, все пак сте поставени в някакви рамки.

При кухните по проект не съществува този проблем – буквално всякак можете да конструирате дизайна. Съветите от специалистите и изработчиците биха ви били безкрайно полезни – ще получите множество насоки по отношение на това как най-правилно да постъпите.

В цветово отношение също имате голямо поле за изява. При готовите кухни по магазините не разполагате с твърдо голямо многообразие – там моделите са по-скоро идентични откъм цветова гама. При индивидуалния проект бихте могли да направите кухнята си в каквито цветове пожелаете – това ви носи изключителна свобода и ви позволява цветово да съчетаете кухнята с останалата част от жилището си, особено ако разполагате с общо помещение за кухня, хол и обособен трапезарен кът. Така ще постигнете хомогенност и съчетаност в дизайна, нещо, което ще ви изтъкне като човек с естетически вкус и нюх към интериорния дизайн.

Независимо на кой вариант се спрете – дали на готова модулна кухня, или на индивидуален проект, то едно е сигурно. Кухнята ще се превърне в сърцето на дома ви и с радост ще събирате членовете на семейството си и най-близките роднини и приятели около масата. Никак не е за подценяване ролята на обстановката в едно помещение – тя би могла да предразположи хората и да повлияе изключително благоприятно и на цялостното им настроение. Заложете на индивидуалния проект, за да се сдобиете с кухнята на мечтите си.

Свързани новини

Медицински сестри в Ухан трогнаха света (СНИМКИ)

Regiona

Лора Караджова се обясни в любов на…

Regiona

Софи Маринова се радва на снахата

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.