Кристина, обвинена за убийство на децата си в Сандански, не помнела случилото се

Кристина Дучева, майката от Сандански, която е обвинена в убийстовто на двете си деца, има ясни спомени за миналото си до момента, в който е останала сама с децата. За случилото се след това не помнела нищо. Това обясни адвокатът й Маню Алексиев.  
Защитникът каза още, че Кристина Дучева не се чувства добре и припада в следствения арест.
Вчера районният съд в Сандански отложи делото за домашно насилие, което Кристина беше завела срещу бащата на децата й – Георги Трайков. Причината – Трайков е бил нередовно призован. Така делото ще се гледа на 17 декември.
Според близките на Кристина неявяването на бащата пред съда е опит да се забави отговора на въпроса имало ли е насилие в семейството преди двойното убийство.
Делото за домашно насилие е било заведено преди трагедията.
„Това е някакъв абсолютен номер от страна на Георги и неговия адвокат – само и само да проточат нещата. Насилието, което е продължавало толкова години – за мен това е причината да се стигне дотук“, каза Илиян Дунчев, брат на Кристина.
„Сподели ми, че никак не се чувства добре здравословно, че изпитва постоянно главоболие. Осъзнава, че децата не са между живите. Споменът й е, че вратата се разбива, нахлуват хора, чува викове, писъци и т.н., но нищо конкретно не заявява, не споделя. Казва, че няма спомен“, заяви Маню Алексиев – адвокат на Кристина.

Свързани новини

Благоевград – градът на хаоса с паркирането в центъра
На вниманието на КАТ-Благоевград! Тротоари по ул."Аргир Манасиев" се превръщат в паркинг

vesito

/Видео/По предложение на Исмет Узунов ОбС не прие дарение от мюсюлманска общност „Ахмадии“, искали да се легализират на територията на община Благоевград

vesito

Виждали ли сте го? Издирват Борис Топузов от Добринище

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.