Красивата Мари се нуждае от помощ, за да започва деня си с усмивка

Красива и млада българка се нуждае от всички нас, за да може отново да започва деня си с усмивка. 19-годишната Мари е диагностицирана с автоимунно заболяване Henoch – Schonlein, а майка й помоли всички добри хора в България за помощ и подкрепа.

„Обръщам се към вас с най-искрена молба за подкрепа в битката за пълноценно бъдеще на моята дъщеря Мари! За да продължи да следва мечтите си, Мари ще има нужда от вашата помощ за трансплантация в Турция. Молим ви – нека бъдем единни и подкрепим Маринела и ѝ дадем шанс за едно по-пълноценно бъдеще! Благодарим ви от все сърце!“ – обръща се майката на 19-годишното момиче.

През 2014 година Маринела постъпва в детска болница, на пръв поглед с най-безобиден обрив по тялото. Не след дълго тя е диагностицирана с автоимунно заболяване Henoch – Schonlein. Заболяването е в най-тежката и бързопрогресираща форма, която е поразила и унищожила нейната бъбречна функция.

Следват дълги години с биопсии и различни терапии – все лечения без никакъв успех. От месец ноември Мари изпада в остра бъбречна недостатъчност III степен, придружена с вторична анемия, вторична артериална хипертония и хипертонично сърце.

 

Сега през ден е свързана към апарата, даващ й живот. Мари е истински боец и продължава да раздава светлина и топлина на околните, дори в най-трудните си моменти. Вече 19-годишна, тя е студентка в УНСС,пише trafficnews. Преживяната болка, всички прорези и разрези по тялото ѝ не сломяват волята и желанието й за живот!

Всеки от вас, който желае да помогне може да го направи ТУК.

Свързани новини

Вижте кои сектори и при какви условия получават подкрепа по мярката „60:40“
Компаниите трябва да докажат спад на продажбите с 20 на 100

vesito

5-годишно момче с тежко заболяване почина в болница

vesito

Трамвай блъсна дете в центъра на София

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.