Край на договора с Кенеди за поддръжка на фонтаните в Благоевград

Кметът на Благоевград Илко Стоянов възложи дейностите по поддръжка и експлоатация на фонтаните, намиращи се на площадното, подплощадното пространство и пл. „Христо Ботев“ в областния център на Общинско предприятие „Благоевград строй ремонт“.

Договорът с ЕТ „Димитър Янков – Кенеди Метал“ е прекратен по взаимно съгласие на двете страни.

ОП „Благоевград строй ремонт“ беше създадено по предложение на кмета Илко Стоянов през м. септември 2021 г.

Дейността му e широкообхватна, като то e ангажирано с отстраняване на аварийни ремонти в детски и социални заведения, училища, спортни зали, социални и общински жилища и др.

В задълженията на звеното попадат още поддръжка и ремонт на детски и спортни площадки, поддържане на инфраструктурни обекти, невъзложени с регулярни договори – стълби, парапети, покриви, ВиК и ел. инсталации в общинска собственост.

В следващите дни, предвид наближаващите коледно-новогодишни празници, предстои „Благоевград строй ремонт“ да извърши щателна инвентаризация на празничната украса.

 

Свързани новини

Бивш затворник пребива майка си навръх Нова година

vesito

Нова формула за индексиране на пенсиите от 1 юли

vesito

Нова заповед: Маските стават задължителни на обществени места

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.