Костадин Паскалев получи номинации за лидер на БСП

Активно продължава отчетно-изборната кампания на БСП. Тя ще приключи в средата на месец март 2020 година. Вече са направени първите номинации за председател на Българската социалистическа партия на конференции и общи събрания. До момента са преминали 11 конференции от всички насрочени в цялата страна. Някои от тях са издигнали повече от един кандидат,пишепириннюз. Сред номинираните е и Костадин Паскалев, бивш кмет на Благоевград и бивш министър на регионалното развитие.

Номинациите за председател са както следва:
Корнелия Нинова – 11
Красимир Янков – 3
Кирил Добрев – 3
Георги Гергов – 2
Костадин Паскалев – 2
Сергей Станишев – 1
Михаил Миков – 1
Янаки Стоилов – 1
Лъчезар Костов – 1
Калоян Паргов – 1

Освен номинации за председател на БСП, местните структури правят и отчет за дейността си през изтеклия мандат и предложения за членове на националните и местни ръководни и контролни органи на партията.

Свързани новини

Внимание! Граждани сигнализират, телефонни измамници атакуват Дупница

bilyana

Ура! Абитуриенти от Корона випуск в Благоевград в усилена треска, стягат се за …

bilyana

Фокусирана върху добрата страна! Благоевградчанката Мария Иванова: С маските спестяваме стотина лева от семейния бюджет!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.