Коледен концерт в с.Микрево

В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, в залата на Народно Читалище “Братя Миладинови-1936“ – с. Микрево, община Струмяни, се проведе коледен концерт под надслов “Да подарим усмивка на хората от социалните институции“, специално подготвен като подарък за всички потребители от социалните услуги на територията на община Струмяни.
На празничната сцена в залата на читалището се изявиха децата от Детска градина “Патиланци“, ученици от Средно училище “Св.Паисий Хилендарски“ – с. Микрево, Женска певческа група “Малешевци“ и Детски танцов състав “Малешевци“ при Народно читалище “Братя Миладинови-1936“ – с. Микрево. Те представиха колоритна програма с много песни и танци, които създадоха много празнично настроение и зарадваха всички присъстващи.
Бъдете здрави, щастливи и благословени!
Нека тези светли празници оставят приятни емоции в края на отминаващата си 2022 година и да направят път на нови и прекрасни изживявания за следващата година!
Нека има мир, хармония и разбирателство във всеки дом и всяко семейство!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Свързани новини

Евродепутат Андрей Новаков за отпуснатите 17 млн. лв. за Благоевградска област: Премиерът  Борисов успява да откликва на проблемите на общините

vesito

Разложкото село Годлево празнува на втория ден от Великден

vesito

Съветничката в ОбС – Благоевград В. Шаркова влезе в групата на големите длъжници към държавата с близо 111 000 лв.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.