Кой рисува по електрическо табло в Благоевград?

От няколко дни улица в Благоевград  изглежда много по-шарена и красиви в сравнение с преди. И това се дължи на факта, че талантлив благоевградски творец рисува по иначе сивото електрическо табло.

Снимки на таблото се появиха първо в социалната мрежа.

Идеята за артистичната акция е на художника Красимир Якимов.  Талантливият творец не се бил докосвал до молива и четката дълги години. Преди няколко години обаче отново се захванал с рисуване.

Завършил паралелката с профил „Изобразително изкуство“ през 1992 г. Преминал през различни занаяти като шофьорския, работил и в операта по декорите.

„Има нещо, което обединява всички творби на Красимир Якимов, и това е любовта му към рисунката. Това е много важно и съществено за един художник”, коментират негови колеги.

 

Свързани новини

Бившият съветник Димитър Урдев: Деца си играят необезпокоявано в Аквапарка, трябва ли нещо да се случи, за да реагира администрацията?

vesito

Кола блъсна 10- годишно дете, транспортирано е спешно в болницата в Благоевград

vesito

СЛЕД СКАНДАЛА: Годеникът на Лена я брани в мрежата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.