Кой е Прилепът от „Маскираният певец“?

Най-новият трети сезон на „Маскираният певец“ е в разгара си, а зрителите са приковани към екраните, за да разгадаят гласовете на участниците тази година, които са толкова добре замаскирани и трудни за разпознаване. За всяка маска се спрягат поне по 4-5 имена, но нито едно категорично, а маските си вече свалиха Боби Ваклинов и Калин Вельов без никой от панелистите да ги разпознае.

Особено интересна този сезон е маската на „Прилепа“, за който зрителите предполагат, че най-вероятно е Иво Димчев.

Други пък сочат Миро или Заки от „Авеню“ за знаменитостите, които се крият зад този плашещ, но интригуващ костюм. Нито едно от предположенията не е вярно.

Самият Иво Димчев наскоро призна, че не би участвал в такова предаване, в което му се налага да пее с маска. С тези остри думи опроверга плъзналия слух, че е сред участниците в шоуто тази година.

Много зрители обаче успяха да разпознаят правилно отличителния глас, който се крие зад зловещата маска. А последните улики им помогнаха доста да сторят това. В костюма на Прилепа се е настанил не кой да е, а стоматологът Костадин Георгиев, който по-добре познаваме като Коцето Калки. По време на последния концерт на живо публиката и аудиторията пред екрана се наслади на виртуозно изпълнение от страна на Прилепа, който отпусна гласа си и мнозина разпознаха именно таланта на Калки. В уликите той също така издаде, че не яде месо, за разлика от летящия бозайник, в който се е превъплатил. Както знаем добре, Коцето не близва месо и то от дълги години. Зрителите са категорични, че гласът на Коцето Калки няма как да бъде сбъркан и това е именно той.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Рецепта на деня: Перфектната вишновка на Рада и Радо

Regiona

Какви са в любовта родените през август?

Regiona

Дева бъдете внимателни към информацията, която ще получите, Стрелец днес трябва да сте готови за битка, ще имате спор с колеги в работата

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.