Кметът Илко Стоянов към учители и ученици по повод 50-годишния юбилей на VII СУ: Благодарение на цялата енергия, която влагате за утвърждаване на авторитета на училището, то ще пребъде

Кметът Илко Стоянов към учители и ученици по повод 50-годишния юбилей на VII СУ: Благодарение на цялата енергия, която влагате за утвърждаване на авторитета на училището, то ще пребъде
Кметът Илко Стоянов, който е и възпитаник на VII СУ „Кузман Шапкарев“, бе гост по време на чествания по повод 50 години от създаването на учебното заведение.
Юбилеят бе отбелязан с тържествен концерт в зала „Пейо Яворов“, в който участие взеха местни танцови и музикални школи, както и бивши и настоящи ученици и учители.
Кметът Стоянов отправи приветствено слово и поздрави ръководството, преподавателите и възпитаниците на VII СУ за усилията в посока утвърждаване авторитета на училището.
„Благодаря за прекрасната програма, на която всички в тази зала станахме свидетели. Лично за мен нямаше по-подходящ начин, по който да си припомня за това, откъде съм тръгнал. Животът ми е тясно свързан със VII СУ „Кузман Шапкарев“ и бе удоволствие да присъствам на това тържество, организирано по повод годишнината на учебното заведение.
За мен VII СУ е първото училище, там създадох и първите си трайни приятелства, a това е нещото, с което започва осъзнатият живот на всеки един от нас.
Г-жо директор, поздравявам Ви за всичко, което правите за училището, защото то върви напред и нагоре. След като видях и усетих цялата положителна енергия в тази зала, сигурен съм, че то ще пребъде“, каза кметът Илко Стоянов.
Освен музикално-танцова програма беше подготвена и детайлна презентация, показваща постиженията на училището през годините в различни сфери.

Свързани новини

Спешен медик и 4-ма огнеборци от Рила носят ранен мъж 4 км на ръце

vesito

След пороя: Сандански с наводнени жилищни и обществени сгради, падна и ел.стълб

vesito

Възможно е нарушено водоподаване за 4 села общ. Хаджидимово

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.