Кметът Иван Кадев се срещна с турски туроператори

Кметът на община Банско Иван Кадев и зам.-кметът Сашка Въчковa проведоха работна среща с туроператори и турагенти от Турция. Форумът бе организиран с посредничеството на Бурхан Немутлу – председател на УС на Българско-турската търговско-индустриална камара.

Представителите на турските туристически фирми споделиха прекрасните си впечатления от природните дадености, спортната инфраструктура и богатия културен календар на общината и не скриха възторга си от града. Те очакват интересът на туристите от Турция да бъде голям и то през всички сезони, тъй като Банско е разпознаваема за тях дестинация, предлагаща разнообразни форми на туризъм, подходящи за различни целеви групи.

Турските туроператори споделят, че най-голям интерес и запитвания за Банско има в тримилионния промишлен и административен център Бурса.

Свързани новини

Д-р Митев прие дарение от 20 болнични легла

vesito

Бум на обявите за работа в ИТ сектора

vesito

Банкет за организаторите и участниците на най-екстремното състезание Екстрийм Ендуро Крупник 2022 година

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.