Кмете, виж!

Община Банско въвежда система, която скъсява разстоянието между гражданите и общинската администрация и повишава възможността да се докладват проблеми и сигнали.

„Кмете, виж!“ е платформа за лесно докладване на сигнали от различно естество:
📌 за градската инфраструктура и околна среда;
📌 неправилно паркиране на моторни превозни средства;
📌 замърсени с боклук площи;
📌 опасни сгради;
📌 липсващи капаци на шахти, счупени пейки;
📌 опасни детски площадки;
📌 дупки по улиците и тротоарите и др.

Докладването се извършва през уеб (https://kmetevij.com) и/или мобилно приложение, което позволява гражданите да направят снимки и да дадат кратко описание.
Информацията се изпраща на сървър, който в зависимост от местоположението и ключови думи автоматично класифицира проблема и го насочва към общинската администрация. Сигналът се завежда автоматично в документооборотната система.

Обратната връзка по обработката на сигнала се изготвя от община Банско. След подаване на сигнал и одобрението му от служител, сигналът ще бъде видим на страницата https://kmetevij.com

Новото мобилно приложение е безплатно. То позволява по всяко време, включително и със снимка, да се сигнализира за проблем, без да е необходимо да се посещава общинска администрация или да се търси точния телефон на съответната дирекция или отдел.
Използвайте следните бутони, за достъп до WEB сайта или мобилното приложение в „Google play“.

Свързани новини

Посред нощ пиян мъж влетя в Спешното в Дупница, роми окупираха сградата

bilyana

РЗИ -Благоевград с актуална информация за регистрираните случаи на  коронавирус, 11 са  в Благоевград за изминалите 24 часа

bilyana

34-годишен пиян шофьор се преби, отказа да остане в болница

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.