Какво ни очаква днес? Дневен хороскоп за 09 ноември 2020г.

През цялата предстояща седмица звездите ще провокират у нас повече мечтателност и/или пък изобретателност, креативност, които могат да бъдат изключително полезни от рода на: „шанс от нищо-нещо“…Ще е хубаво през цялото време да се вслушваме повече в интуицията си и мнозина ще постъпват точно така, особено- водните знаци- Риби, Рак, Скорпион, които могат да отключат пред себе си невидими до този момент възможности, част от тях ще бъдат продуцирани от вътрешния им глас, инстинкти, а други- спонтанно ще застават на пътя. Но и останалите- в различна степен ще усетят това почти магично влияние.

На този фон и днес до 15ч. бг време Луната в Лъв ще продължи да поддържа вид ентусиазъм на високо ниво…

Традиционно при Луна в Лъв ние изразяваме себе си с по-голям ентусиазъм, вяра в собствените сили, а това винаги има своето позитивно значение, отражение.

Възстановителните сили за отлични…

Следобед Луната преминава в Дева и ще ни настрои на една по-практична вълна, която критично, аналитично, детайлно ще изисква да се обмисли- как да материализираме мечтите си…

От късния следобед и през идните около два дни- ще се постараем да сме по-организирани и подредени, ефективни в своите начинания.

Луната в Дева /още повече, че е намаляваща/ е подчертано подходяща за очистителни диети, освобождаване от токсини, оздравителни процедури и т.н. Подобни настроения и нагласи постепенно ще ескалират, но в часовете на прехода на физическо и психическо ниво хора, които са по-уязвими ще изпитат известен дикомфорт…

Овен, Лъв, Стрелец– до 15ч. бг време Луната е в Лъв и вие често ще се оказвате в център от внимание, ще водите интересни, приятни или въодушевяващи разговори, които ще повдигат духа и настроението ви. Това е хубаво време за преговори, да получите подкрепа или желано внимание, а може би- конкретна информация, която ви интересува. Може да предприемете стъпки, които да носят удовлетворение, да осъществят по-значими за вас намерения. Следобед ежедневието забързва своя ритъм или практични нагласи ще ви създадат план- как да реализирате мечтите си, включително като включите един по-изобретателен подход, откриете невидими до този момент възможности, тази тенденция ще се съхрани през почти цялата предстояща седмица и може да разкрие алтернативи, особено, ако ги търсите.

Телец, Дева, Козирог– до обяд умеете добре да балансирате между лични и служебни приоритети или текущи, може да ви се налага да действате точно така, но вие ще се справите. След 15 ч. бг време Луната ще навлезе в Дева и вие ще си изясните много въпроси, постепенно ще се настроите на нова вълна, която ще ви помогне да „вземете нещата в свои ръце“ или все повече ще влияете на тенденции и събития. През идните около два дни ще се оказвате в център от внимание и ще сте верен коректив и за околните. До края на седмицата сте в прекрасен период да оздравите отношенията си или да получите ценна подкрепа от страна на важни за вас хора, особено, ако се нуждаете от това. Популярността ви расте…

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня не ви липсва внимание, получавате интересни, въодушевяващи предложения, водите подобни разговори. Подходящо време за преговори, разяснителни разговори, висока социална активност и мнозина ще постъпят точно така, за да постигнат целите си, осъществят желанията си и т.н. След 15 часа бг време настроението ви се променя, практични оценки ще изискват от вас да премисляте всяка ваша стъпка, ако част от случващото се не е точно така, както очаквате, вие ще намалите темпото или ще смените постепенно подхода, тенденцията ще се съхрани и през идните около два дни. Това ще ви помогне да откриете алтернативи на развитие, особено, ако се нуждаете от тях и те са свързани с печалби, вид компенсации и в чисто материален аспект, тенденцията ще се съхрани до края на седмицата и ще е повод да спечелите нещо.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня сте доста ангажирани, но действията ви са високо ефективни и можете да направите важни и позитивни стъпки в избрано от вас направление- предимно професионална реализация, кариерно развитие, доходи. Ако имате значима цел- днес можете да направите много, за да я постигнете и често чрез вид подкрепа, до която успявате да се доберете. Предложения, които касаят финансовото ви състояние или работа- трябва да се ценят високо или да не се пренебрегват. След 15 часа водите конструктивни разговори, възможно е да се появи личност, която да играе ролята на верен коректив или да ви помогне да материализирате вашите собствени мечти и желания, тенденцията ще се съхрани през идните около два дни подчертано и в различна степен до края на седмицата.

Свързани новини

Синът на Стефан Данаилов: Плаках много и молих Господ

Regiona

Луиза Григорова не иска деца

Regiona

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ: Милица Гладнишка погреба майка, баба и куче едновременно – рак погубил родителката й и любимката й Бела

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.