Какво не знаят мъжете за секса?

Мъжете може и да са чудесни в леглото, но за тях като че ли сексът е нещо твърде лесно. При жените е малко по-сложно в леглото. Без значение колко дълго един мъж е с една жена и я разбира, има някои неща, които той никога няма да разбере за секса, пише struma.bg.

1. Жените не обичат промяната на техниките ви, що се отнася до любовната игра

Когато жена ви направи комплимент за невероятния орален секс, който ѝ подарявате, това, което тя наистина има предвид, е: „Моля те, продължавай да правиш това, което правиш точно в този момент. Сега не е много добро време за експерименти. Да, знам, че езикът ти може да прави страшни акробатики. Моля те, моля те, умолявам те – не променяй скоростта.“.

2. Мъчението от това да се поддържат „там долу“

Много жени са в постоянна война с окосмението по гениталиите. Тези, които ходят на кола маска, са се посветили на модерно мъчение един път в месеца. Тези, които залагат на бръсненето, пък си позволяват да допуснат остър предмет на сантиметри от клитора си.

3. Минаването през банята преди секс е наложително

Жените използват банята преди секс не само за да се освежат, но и да намажат тялото си с кокосово олио, някакви други помади или да впръскат малко парфюм в косите си. Добре е и мъжете също хигиенизират тялото си преди палавите занимания в леглото.

4. …също и след секс

Оргазмът е оргазъм, но хигиената си е хигиена. Ако жената не остане да се гушка във вас, а хукне към мокрото помещение, знайте, че тя наистина трябва да скочи от леглото веднага след секс, за да се изпишка. Това предотвратява инфекция на пикочните пътища.

5. По-полека с гърдите

Дори и когато една жена харесва по време на секс да сте по-груби с тях, по-добре първо започнете по-нежно. Колкото по-бавно, толкова повече жената ще иска още и още, а търпението ви ще бъде възнаградено.

6. Използването на лубрикант, не значи, че не струвате в леглото

Има случаи, в които лубрикантът е необходим и не трябва да го приемате лично. И на вас понякога ви е по-трудно да събудите мъжествеността си. Има някои дни от месеца, особено след месечния цикъл, в които жената естествено произвежда по-малко лубрикант. Също и докато кърми. Ако жената не е достатъчно овлажнена, това няма нищо общо с количеството на желанието, което изпитва към вас.

7. Оценявайте женското бельо

Качественото дамско бельо струва доста пари. Ясно е, че сте по-заинтересовани от това, което се крие под дантелата, но не забравяйте и това, че жената се е постарала да си купи нещо секси. Понякога жените имат нужда да се почувстват като секс богини за поне 10 минути, преди да останат чисто голи.

8. Жените може все още да изпитват сексуално желание и след секс

Не е откачено жена да иска да прави отново секс, след като току-що е свършила. Факт е, че телата на мъжете и жените функционират по различен начин, но ако видите жена ви да се пипа на другата страна на леглото, не я мислете за откачалка. Може и да ѝ помогнете да получи още един оргазъм. Ръцете ви все още работят.

Източник: fakti.bg

The post Какво не знаят мъжете за секса? appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Той не ме прави щастлива – какво да предприема?

Regiona

Лъв един много силен ден ви очаква, Рак време е за решителни действия

bilyana

Хороскоп за 03 декември 2019

Regiona
зарежда....