Какво вещаят звездите за предстоящата седмица?

Слънцето все още транзитира през Скорпион, да припомним, че този зодиакален знак има свойството да възражда като от пепелта възможности, дори такива, които се считат за изгубени, също- да унищожава онова, което е изживяло своето време, отчита се за токсично и т.н.

Най-мощно отключва своите способности този зодиакален знак в кризисни ситуации, тогава проявява истинската си сила, а резултатът- разкриване на нови и скрити понякога до този момент възможности за развитие, също- укрепване на характера, имплантиране на нови качества и т.н.

Сега и по различни поводи ще се усети тази регенерираща среда продуцирана от Скорпион и всеки ще намери за себе си допълнителни ресурси, от които да се възползва, за да осъществи намеренията си.
Скорпион се свързва с подсъзнанието, също с извънгалактически енергии, които се транслират към Земята, защото Плутон, единият от управителите на Скорпион е като своеобразна граница и последна планета от нашата Слънчева система

И така, всеки ще почувства в различна степен тази мощна енергия, която може да премахва препятствия по пътя, да осъществява желания, да създава усещане, че всичко е кръговрат или няма невъзможни неща.

И колкото повече влагаме страст в начинанията, която извира от душата ни и ни подтиква да действаме до краен предел, толкова по-значими успехи ще постигаме.

Случващото се обаче не е случайно. Навлизаме в период, през който всички усилия, които сме полагали от началото на годината и до този момент в избрано направление и отнасящо се приоритетно до по-голяма стабилност, социални и обществено-значими постижения, кариерно развитие, брачни отношения, репутация- сега ще започнат постепенно да дават резултати, така че от тази седмица ще се проявят като знакови развръзки, своеобразна награда, извоюване на нов връх.

Едни възможности, предизвикателства, сюжети, уроци се изчерпват и ще бъдат заменени от други много скоро.
Ако получите предложения, които ще ви помогнат да заемете по-престижни позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да получите набелязаното- това няма да е случайно и ще е с дълготрайно отражение, вероятно години напред, така че би следвало да не го пропускате като шанс.

Част от тези перспективи сами ще се разкриват пред нас и следствие на минали наши действия, но ще има и такива, които можем да отпушим чрез настоящи наши инициативи и следва да се възползваме по оптимален начин от опеката на звездите.

Ако има нещо, което е на път да напусне живота ни, можем да го отчитаме като вредно за нас и не кореспондиращо с бъдещето ни, така че няма за какво да съжаляваме.

На 11 ноември Меркурий отново ще премине в Скорпион и ще ни подтикне отново да търсим първопричини на случващото се, да търсим скрит смисъл и често ще го откриваме до средата на ноември понякога и с елемент на изненада…

Във взаимоотношенията /романтични и делови/ продължава да ескалира напрежение, което ги тества за здравина, показва- дали гледаме в една посока с определени личности, имаме обединяващи цели, вкус към забавления, удоволствия или пък не- сега това ще бъде особено видно и нека да е повод да вземем съответни мерки…

На 14 ноември предстои знаково астрологично събитие- Марс обръща своя ход в директен. Ако до скоро нашите действия не са били особено продуктивни поради външни фактори или собственото ни колебание, несигурност, то от 14 ноември и до края на годината- войнът в нас постепенно ще набира хъс и ентусиазъм за победа, можем да се върнем към стари сражение и предизвикателства, но на този етап да подходим различно и да получим по-удовлетворяващ резултат.

Успешна и щастлива седмица на всички!

Свързани новини

Златка Райкова шокира с гигантска уста

Regiona

Плейбойка от колекцията на Роландо си купи футболен отбор

Regiona

Земята е в опасна близост до свръхмасивна черна дупка

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.