Какво вещаят звездите за днес?

Не са изключени развръзки, ретроспекции, показателни събития- до какво са довели наши минали действия.

В този процес може да стане ясно, че за да постигнем ключови за нас цели ще трябва да платим някаква цена, да проявим висока приспособимост, да променим нещо…В друг случай- ще поставим нова стойност на хора, обстоятелства, които не подкрепят честолюбивите ни планове, не отговарят на нашите очаквания или направо ни нанасят щети.
Ако нещо си отиде от нас днес, едва ли ще можем да си го върнем на по-късен етап.

Почти през целия ден ще възникват изненади в информационния поток.
Не са изключени и непредвидени харчове…
Ескалират теми от рода на: „какво дава, а какво получавам“, вероятно не без причина и това ще е в основата на по-резки реакции и със съответните последици.

Днес предстои ключово астрологично събития- Марс се обръща в директен, във видимото си движение. Всички дела сега ще наберат скорост чрез собствената ни инициативност, която ще стане по-ефективна, пробивна…

Ако до скоро сме имали усещането, че „тъпчем на едно място“, много скоро това ще се промени, но до края на годината по-скоро ще наваксваме с пропуски или онова, което сме стартирали през лятото, задали сме като тенденция и т.н.

Луната е в Скорпион, често отключва тревожни състояния или от дъното на душата ни изплуват трупани емоции, страсти, които сме потискали до този момент.

Традиционно през това време идентифицираме тайни там, където ги има, но можем и а се възползваме от скита информация, в по-неприятна форма- компромати.
Вечерта са възможни ярки или показателни сънища.

Овен, Лъв, Стрелец– денят не протича по предварителен график, възникват внезапни, изненадващи или непредвидени ангажименти, така че е най-добре да планувате на момента. Анализирате на кого и в каква степен можете да разчитате и това променя отношението ви към важни за вас хора. На този фон, ако в отношенията ви е настъпило вид объркване от лятото, то спорни или неразрешени казуси постепенно ще започнат да набират скорост, но окончателно ще приключат едва в края на годината. До тогава имате толеранс от време, нещо като втори шанс- да насочите тенденциите в една по-позитивна за вас посока. Не са изключени повишени разходи…

Телец, Дева, Козирог– денят е показателен за важни за вас отношения. Могат да ескалират развръзки, показателни събития, разяснителни разговори, понякога и с елемент на изненада, които показват всички силни или слаби звена във връзките ви. Може да ви се струва, че трябва да направите компромис или да платите някаква цена и на практика да е точно така, но всичко ще е въпрос на избор от ваша страна и е хубаво да го направите с визия за по-далечното бъдеще.

От лятото може да ескалират въпроси, които изискват повече внимание и се отнасят до дома, семейството, недвижимо имущество или това са приоритети, които отчитате за извън контрола си и се определят от „другите“. От днес и до края на годината тези казуси ще наберат скорост и ще намерят свое решение, изход или пък ще прелистите нова страница.

Водолей, Везни, Близнаци– ежедневието ви е натоварено с доста ангажименти, някой от които допълнителни, изненадващи и т.н., хубаво е да планувате на момента, за да сте в крак със случващото се. Мнозина ги занимават теми, които се отнасят до финансово състояние, професионална реализация или пък здраве.

Днес можете да обсъдите възможности, да откриете варианти, особено, ако имате нужда от такива, не са изключени показателни събития, развръзки, новини..Ако не всичко протича така, както искате, тогава ще можете да поставите ново начало и ще вземете такова решение от неделя. Променят се сърдечните ви връзки или преминават през някаква пречупваща фаза и нека тя да е с положително развитие…

Между вас и близкото ви обкръжение ескалира известно напрежение. То може да е продуцирано от конфликт на интереси или пък повишени изисквания, необходимост да се съобразявате повече с определена личност. От днес и до края на годината подобни казуси ще се изчистят или ще преминат на друго ниво, до тогава имате право на „втори шанс“ да ги насочите в една по-положителна за вас посока, изградете си стратегия и то в по-дългосрочна перспектива.

Риби, Рак, Скорпион– действията ви днес са високоефективни и често ще се оказвате в център от събития, внимание и т.н. денят е подходящ да скрепите важни за вас връзки, ще имате такава възможност стига да искате и да полагате целенасочени усилия в тази посока. В последно време ежедневието ви може да е било извън обичайния ритъм, приоритети, които са се отнасяли до кариерното развитие или финансово състояние да са се усложнили.

Сега и до края на годината вие ще имате възможност да наваксате с пропуски, така че да постигнете резултати и успехи, към които сте се стремили от лятото или тогава са възникнали идеи, желания, предложения. Каквото и да е- инициативността в посока стабилизация на финанси ще започне да дава по-добри резултати…

Свързани новини

Рецепта на деня: Сладки макарони на фурна

Regiona

Рак изненадите ще са част от днешния ден. Козирог днес ще се проявите като работни пчелички. Риби намерете време да се забавлявате

bilyana

Рецепта на деня: Фалафели

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.