Какво вещаят звездите днес?

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Така известният ден на мама е по-скоро денят за почит към раждащата сила на природата. Отдайте почитание на женската сила около вас и във вас, на онази която пази и сътворява. Днес е ден за хармония и сътрудничество, за баланс между мъжката и женска енергии.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ден, пораждащ много полемики заради своя символизъм, но все пак част от това да се покаже уважение към жената. Жената в нейните множество проявления. А за вас, ден свързан с изясняване, подреждане и конкретни стъпки. Благодарете на жените в живота си и най-вече на своята майка.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Спорен ден, който ще провокира вашата противоречива личност да спори – най-вече със себе си. Изходът, разбира се, е въпрос на личното ви усещане за правилно и грешно. По-важното обаче е – да не убивате любовта.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Не отичайте и не омаловажавайте собствената си природа, защото това влече след себе си куп проблеми. Опитайте се да простите и на родната си майка всичко, в което я обвинявате, защото това ви прави по-слаби и отнема от жизнената ви енергия. Използвайте този ден.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Доста сте наясно, информирани сте, но дали това ви прави съпричастни и разбиращи. Крачката от знанието към осъзнаването не е голяма, но е съществена. Имате ли смелостта да я направите?

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Най-ценните неща са собствените опитности. Колкото и да странно и трудно за приемане, но провалите, разочарованията, обидите са онези скъпо научени уроци, които са като пътеводни светлинки по пътя. И между тях важно място заема майка ви. Можете ли да сметнете колко ви е ценна?

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Малко капризни, но пък красиви и очарователни ще сте днес. Има и поводи за празник, но по-важното е, че имате смелостта да следвате сърцето си и да рискувате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Нямате нужда от специален ден, за да покажете отношението си към майка си, но може би за нея е важно да вербализирате признателността. Рядко човек намира време, за да изрази отношението си. Ако вашата майка я няма, пак можете да й благодарите мислено затова, че благодарение на нея сега сте тук.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Не се поддавайте на всеобщите спекулации за един празник, който има както поддръжници, така и върли противници. Вместо да се включвате в полемиките, просто намерете как да благодарите на своята майка, дори никой да не разбере това.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Женствеността като проявление на раждащата сила на природата не е нещо, върху което човек често се замисля. Това е и целта на празника, да създаде отношение на благодарност и приемане. Между всичките си цели, поставете си и тази – да обичате майка си и да й го покажете.

Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)
Не може да се
Бъдете изобретателни и различни, вместо да сте анархисти и революционери. Свободата да сте там, където сте е свързана, макар и по заобиколен начин. Ден е за празнуване. От вас зависи дали ще стане традиция или щее просто инцидентно.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Този ден носи трансформацията в себе си. Трансформация породена от вътрешното осъзнаване и промяна на убежденията, носили ви до този момент болка и неразбиране.

Свързани новини

Явор Бахаров спрял алкохола

Regiona

Тризначките в криза! Вяра и Надежда се жалват, че някой се опитва да ги продаде за бели робини

vesito

Мис България нажежи мрежата (СНИМКА)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.