И този месец пенсиите ще се дават чрез хартиени списъци

И този месец пенсиите ще се дават чрез хартиени списъци. Това заяви новият изпълнителен директор Богдан Теофанидис по БНТ.

Направена е стриктна организация, за да няма опашки. Причината, че пенсиите отново ще се изплащат с помощта на хартиени списъци е, че на много места компютрите все още не работят, а плащането не може да извършва смесено. Трябва да е или изцяло дигитално или изцяло на хартия.

„Както знаете, говорим за над 6600 компютъра в близо 3000 локации, някои от които изключително отдалечени, затова и това е една от най трудните услуги ние да възстановим, това което е сигурно, че до 9-ти ние не пестим усилия да имаме една максимално стройна организация, въпреки че се работи на хартия, максимално добре да е организирано, за да може и за служители и за хората да е максимално удобно“, каза Богдан Теофанидис, изпълнителен директор на „Български пощи“.

Свързани новини

Няма да се отменя външното оценяване след 4 и 10 клас

vesito

Съдът регистрира партията на Слави Трифонов “Има такъв народ”

vesito

Шефът на РУО с писмо до директорите на училища в 9 общини: Считано от утре присъствено ще се обучават шест випуска, останалите преминават в ОРЕС

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.