И „Булсатком“ вдига тарифите заради инфлацията

И „Булсатком“ яхна инфлацията. Абонатите на компанията за цифрова телевизия и интернет ще плащат с около левче повече за услугата, независимо дали са със срочен или безсроччен договор. Промяната влиза в сила от 18 август. Цената за допълнителен приемник за сателитна и интерактивна IPTV телевизия става 4,99 лв вместо досегашните 3.99 лева, а при ползване на основен ТВ план „Стандарт“ цената на допълнителен приемник е 6,99 лв. на месец.

Цената на допълнителен приемник b-box и b-boxapp се променя на 6.99 лв. Наказателна такса от 5 лева пък ще се начислява за повторно включване на услуги, които не са били заплатени повече от 30 календарни дни. Цената на допълнителен спортен пакет Max Sport Plus се променя на 7,99 лв.

Това съобщават на сайта си от компанията за цифрова телевизия. Оттам се аргументират с индекса на потребителските цени, който Националния статистически институт измерва, или с други думи инфлацията. Със същия аргумент и телекомите увеличиха цените на услугите си, тъй като имат такава клауза в договорите си. За „Булсатком“ обаче това е второ поскъпване в от февруари досега.

Също с левче се вдига месечната услуга за телевизия – за план Старт става 10.99 лева, а за план Стандарт – 15.99 лева, Премиумът гони 20 лева.

 

Източник Марица

Свързани новини

/Видео/ Абитуриентите от ПМГ и Благоевградска професионална гимназия показаха стил и красота

vesito

Нека да не сме безразлични към една добра кауза! Мръсният въздух в Благоевград е голям проблем, ето част от решението му…

vesito

Пенсиите в размер до 650 лв. няма да бъдат запорирани от 1 януари

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.