Информационен ден за санирането в Петрич

От пет месеца служители на Община Петрич провеждат срещи и участват в организираните събрания от регистрираните сдружения на собственици на апартаменти в многофамилни жилищни сгради, за да бъде уточнена подготовката за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“ на Националния план за възстановяване и устойчивост.
Обсъждат се всички последни изисквания по документацията и допустимост за достъп до финансиране.
На 17 януари /вторник/ от 15.00 ч. до18 .00 ч. в заседателната зала на Община Петрич ще бъде предоставена информация и даван отговор на текущи въпроси, свързани с кандидатстването за саниране. Всички собственици в многофамилни жилищни сгради ще получат нужното им съдействие, отговори и препоръки, за да може в по-кратки срокове документите да са готови за подаване пред финансиращия орган.
Информационният ден е част от цялостната кампания, която ще продължи до последния срок за подаване на документи за санирне.
Има огромен интерес сега и затова служители на Община Петрич ще продължат да бъдат в постоянен диалог с гражданите!
Всичко, което зависи от Общината, ще бъде извършено с цел повече жилищни сгради да имат шанс за финансиране.
Това вече беше направено и при предходните програми за енергийна ефективност, благодарение на които се санираха много жилищни блокове в град Петрич.

Свързани новини

Пуснаха под парична гаранция от 1000 лв. кмета на с. Джигурово, обвинен за купуване на гласове

vesito

Чудна сватба в Благоевград: Петър Янчовски и Гергана Стоянова си размениха брачни халки

vesito

Областният управител на Блрагоевград отправи поздравление по повод предстоящите празници

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.