Информационен ден за възможностите по европейските програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ ще се проведе в Благоевград

Център за развитие на човешките ресурси към Министерството на образованието и науката и българска Национална агенция, администрираща Програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ на Европейската комисия, ще проведат Информационен ден в Благоевград.

За целта,  на 15 септември между 16:00ч.  и 19:00 ч., пред MALL „ЛАРГО“, ще  има разположен специален информационен  щанд.

В рамките на кампанията ще бъде предоставена информация за възможностите, предлагани от европейските програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, съпътстващите ги дейности, както и дейността на Европейски потребителски център – България (ЕПЦ) и Информационен център Европа Директно – Дупница.

Инициативата е насочена към широк кръг от хора – студенти, преподаватели, учители, директори, ученици, младежи, представители на обществени и частни организации.

 

 

 

 

 

 

Свързани новини

Джуниър Бенд ще греят с Графа на концерта му в Сандански

bilyana

Пикът на горещините – в четвъртък петък

desi

Туризмът в Банско закъса за туристи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.