Инж. Венцислав Гърменов ще кумува на юбилярите от Разлог, празнуващи златни и сребърни сватби

Кметът на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов бе официално поканен за кум на двойките, които празнуват своите златни и сребърни сватби тази година.

„На сватба сме тръгнали кум си нямаме“ бяха думите на юбилярите, които поканиха инж. Гърменов по стара разложка традиция с бонбони, чотура с ракия, украсена с червен конец и здравеца , котелка с вино и кумова пита.  Благодариха на инж.Гърменов  за гостоприемството и доброто отношение и споделиха, че в този личен празник се чувстват още по-значими и щастливи от вниманието от страна на кмета и подкрепата на Община Разлог.

Церемонията по подписване в летописната книга и получаването на удостоверение за сключен брак на всички златни и сребърни сватби ще се състои на 18 ноември от 19.00 ч.в Слънчевата механа , гр. Разлог.

Свързани новини

Много рок и топ хитовете на Aerosmith поставиха края на седмото издание на The Brava Balkan Fest. Фестивалът показа, че рокът е жив

vesito

Влизаме в червената зона! Област Благоевград стигна 205 заболели от коронавирус на 100 000 души

vesito

РЗИ Благоеврад с актуални данни за коронавируса в областта

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.