Изплува нова шокираща тайна за смъртта на Даяна

Неочакваната смърт на принцеса Даяна през 1997 година бе истински шок за целия свят, а мнозина продължават да говорят за нея. Кралски биограф описа как бившият съпруг на Лейди Ди е реагирал на ужасното събитие. Думите му са повече от шокиращи и коравосърдечни.

Принцеса Даяна почина в автомобилна катастрофа в края на месец август 1997 година. Това шокира милиони хора, а кралският биограф Пени Джунър е описал първите думи на принц Чарлз, след като научил за смъртта на съпругата му.

Когато чу тъжната новина Чарлз казал: „Всички сега ще обвиняват мен, нали? Светът просто ще полудее. Едва ли можем да си представим сега колко силна ще е реакцията на всички. Тя може да унищожи всичко, дори и монархията”, разсъждавал той тогава.

Думите му обаче в известна степен се оказват пророчески. Реакцията след смъртта на принеса Даяна наистина е мащабна. Във Великобритания няма човек, който да реагира безразлично към случилото се. Хората носели цветя, пишели съболезнователни писма и скърбели за любимката си.

Мнозина обвиняват именно кралското семейство за смъртта на принцеса Даяна, а теориите са най-различни.

Много хора не могат да понесат факта, че принц Чарлз е имал връзка с Камила Паркър. Според тях той е причината за нещастието на Даяна.

Кралският биограф отбелязва, че Чарлз моментално се обадил на приятелите си, след като разбрал новината, в търсене на подкрепа. Първият човек, на когото се обадил, бил не кой да е, а самата Камила.

Що се отнася на кралица Елизабет II, то по думите на кралския биограф, отношенията между нея и сина ѝ никога не са били по-обтегнати.

Източник: fakti.bg

The post Изплува нова шокираща тайна за смъртта на Даяна appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Истинските лидери не правят тези грешки

Regiona

Перфектни в Инстаграм, нещастни в живота

Regiona

5-те най-слабо посещавани туристически дестинации от туристите по света

Regiona
зарежда....